Lancering Schenk-dashboard, dé grip op uw afvalstromen

30 mei 2023

Schenk Recycling lanceert een dashboard voor al haar vaste klanten. Klanten krijgen namelijk vanaf heden de mogelijkheid om maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks een rapportage te ontvangen met daarin de behaalde recyclingresultaten. Hiermee biedt Schenk Recycling een transparant en overzichtelijk rapport van de behaalde recyclingresultaten uit een bepaalde periode. 

Introductie Schenk Recycling Report 

Alles wat we doen bij Schenk Recycling met jouw afvalstromen is volledig transparant. En bij transparantie hoort inzicht. Daarom hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt om ons eigen recyclingdashboard te ontwikkelen, waarmee we in staat zijn onze klanten snel en eenvoudig inzicht te bieden in hun recyclingresultaten. Onze dashboards zijn een visuele weergave van verwerkte afvalstromen, in de vorm van grafieken en kaarten. Per afvalstroomgroep- en afvalstroomsoort wordt het exacte aantal kilo’s weergeven die we op onze verwekingslocatie in Almere hebben verwerkt voor elke klant. De weergave kan verschillen van één tot twaalf maanden, of zelfs vergelijken worden met de afgelopen jaren. De dashboards zijn soms per klantwens aanpasbaar te maken.

Schenk Recycling Report

Wat lees je in een Schenk Recycling Report? 

Het Schenk Recycling Report is opgebouwd uit twee belangrijke kritieke prestatie indicatoren (KPI’s) en bepalen daarmee de structuur van het dashboard.

  1. Het dashboard geeft een totaalbeeld van het aantal gerecyclede kilo’s per afvalstroomgroep- en afvalstroomsoort. Hierdoor krijgt de klant direct een goed beeld welk soort afval het meeste  vrijkomt binnen de organisatie. Daarnaast is de mogelijkheid om een bepaalde periode met elkaar te vergelijken. Op deze wijze kan inzichtelijk worden gemaakt waar wellicht nog winst te behalen is omtrent het verlagen van het percentage afval dat vrijkomt. Uiteraard worden de dashboards door onze professionals in de gaten gehouden, zodat we tijdig kunnen anticiperen op grote veranderingen.
  2. Het dashboard brengt het aantal transportbewegingen in kaart die hebben plaatsgevonden om de afvalstromen te transporteren. Transporteren gebeurt veelal door onze eigen trailers, maar in klant specifieke gevallen kunnen dit ook interne transportritten zijn. Ook interne transportritten zijn afleesbaar in ons recyclingrapport.

Het recyclingrapport wordt bij voorkeur per e-mail verstuurd en is vanaf elk apparaat zoals mobiele telefoon, laptop of tablet te bekijken.

Meer weten of toegang krijgen tot het dashboard?

Elke vaste klant van Schenk Recycling kan toegang krijgen tot haar eigen dashboard. Zou je graag meer willen weten over het Schenk Recycling Report voor jouw organisatie? Of heb je vragen over de verschillende mogelijkheden? Of kom je liever in contact met een adviseur die mee kan denken? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

 

 

 

 

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

afval-is-geld-waard

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum