Allround Productiemedewerker

Voor ons familiebedrijf zijn wij op zoek naar een: Fulltime Allround Productiemedewerker.

Allround Productiemedewerker

Voor ons familiebedrijf zijn wij op zoek naar een: Fulltime Allround Productiemedewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met afwisselende werkzaamheden in een dynamische en betrouwbare omgeving? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen als Allround Productie Medewerker bij Schenk Recycling?

Als Allround Productie Medewerker ben je iemand die z’n mouwen opstroopt. Jij krijgt energie van een opgeruimde werkomgeving. Als medewerker in de productiehal werk je mee in een hecht team en ben je samen verantwoordelijk voor het resultaat dat jullie als team behalen.

Je beschikt over een proactieve houding en je zorgt dat de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Als Allround Productie Medewerker ben je inzetbaar op een breed scala aan taken en werkzaamheden. Hierbij zorg jij er mede voor dat de productie plaatsvindt binnen de gestelde normen ten aan zien van de productiviteit, kwaliteit, milieu, veiligheid en kosten.  Je komt te werken in een hecht team, maar zult ook regelmatig individueel werkzaamheden verrichten.

 • Je krijgt interne begeleiding van je leidinggevende om de verschillende soorten afvalstromen te (her)kennen die wij verwerken.
 • Je gaat binnenkomende vrachten met diverse soorten afvalstromen laden en lossen en zorgt ervoor dat alle informatie op de juiste manier wordt gerapporteerd en gedocumenteerd. Wij geven onze klanten namelijk grip op afval!
 • Je gaat verschillende soorten afvalstromen sorteren. Dit doen we voor het behalen van een optimale kwaliteit voor verdere recycling.

Je draagt bij aan de orde en netheid van je werkomgeving en machines.

Hoe maken we jou als Allround Productie Medewerker blij?

Als Allround Productie Medewerker heb je een goede toekomst bij een gezond en modern familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Er heerst een goede en fijne werksfeer met korte lijnen.

 • Snel uitzicht op een vast dienstverband: dus niet via een uitzend- of detacheringconstructie. Wij bouwen graag aan langdurige dienstverbanden. Stabiliteit is voor ons net zo belangrijk als voor jou!
 • Opleidingsmogelijkheden: Wij geven je alle ruimte om jezelf te blijven uitdagen en jezelf te ontwikkelen in ons vakgebied. Het volgen van cursussen en/of het behalen van certificaten is altijd bespreekbaar en moedigen wij aan.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: Marktconform salaris, Pensioenpremie, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, eventuele reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.
 • Werktijden: Maandag tot en met vrijdag van 07:00 – 17:00. Overuren worden altijd uitbetaald.

Wat breng je mee als Allround Productie Medewerker bij Schenk Recycling?

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift.
 • Je beschikt over MBO werk-denkniveau.
 • Je bent flexibel en niet vies om de handen uit de mouwen te steken.
 • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken, stelt prioriteiten en lost problemen op.
 • Je toont initiatief en hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat.

Over familiebedrijf Schenk Recycling

Je gaat werken bij een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat en inmiddels door de derde generatie wordt geleid. Schenk Recycling is een recyclingbedrijf dat bedrijven en particulieren doordachte totaaloplossingen aanbiedt op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Vanuit onze vestigingen in Almere zijn wij een betrouwbare en professionele partner voor het transporteren, verwerken en verhandelen van diverse soorten afvalstromen.

Het bedrijf is opgebouwd uit een metaalafdeling, voor de inkoop van metalen, een productieafdeling voor de verwerking van afvalstromen zoals papier en plastic en een tweede locatie waar we voornamelijk kunststoffen verwerken. Alhoewel we uit drie afdelingen bestaan, werken we elke dag met een team van 15 mensen aan onze doelen. Help jij ons mee onze doelen te behalen?

Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij de uitdaging bij dit mooie familiebedrijf aangaan? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar: werken@schenk-recycling.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Schenk Recycling op telefoonnummer 036-5409366. Jouw contactpersoon is Joost Schenk.