Efficiënte folie recycling

Folie recycling is een goede oplossing voor bedrijven die veel folie als restmateriaal van hun productie hebben. Als specialist helpt Schenk Recycling je met het sorteren, opslaan en verwerken van (verpakkings)folie. Met onze speciale containers en transport zorgen we dat recycling van oude of nieuwe folie weinig ruimte en tijd kost, en een goede opbrengst heeft.

Schenk Recycling regelt recycling van diverse folies op maat, van helder en gekleurd (rek- en wikkelfolie tot krimpfolie, zakken of hoezen). Met containers op locatie helpen we bij het verzamelen en scheiden van al je oude folie. Zo kunnen jouw mensen hun werk goed doen. Wij regelen vervolgens het transport vanuit onze locatie in Almere waar we ook en de verdere verwerking doen. Zo heb jij geen omkijken naar de efficiënte recycling van je folie.

Schenk Recycling levert onder andere de volgende oplossingen

Balenpers
Balenpers
Perscontainer
Perscontainer

Wil je weten welke oplossing bij jouw onderneming past? Vraag een op maat gemaakt advies aan voor jouw circulaire afvalverwerking. Zo heb jij geen omkijken naar de efficiënte recycling van je folie.

Schenk Recycling verwerkt verschillende types folie

  • Type 98/2 (98% naturel folie – 2% gekleurde folie)
  • Type 90/10 (90% naturel folie – 10% gekleurde folie)
  • Type 80/20 (80% naturel folie – 20% gekleurde folie)
  • Type Bont (meer gekleurde folie dan naturel folie)

 

Om je oude folie goed te recyclen, hebben wij onze eigen acceptatievoorwaarden voor (plastic) folie.

Folie recyclen - folie recycling

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

circulaire recycling

Papier recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere papier, karton, folies, plastics, nieuw en oud metaal, en big bags verantwoord tot grondstoffen voor de industrie. Dat is goed voor de aarde en bespaart veel energie. Maar het levert jouw organisatie ook geld op. Wij zijn een belangrijke schakel in de complete kringloop van afval tot grondstof en eindproduct. Als regisseur van de circulaire economie helpen we jouw bedrijf slim bij te dragen aan een duurzame wereld.

Schenk Recycling service op maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Schenk Recycling Monitoring & Rapportage

Monitoring & rapportage

Wij sluiten goed aan bij jouw bedrijfsprocessen. Met onze containers, verzamelbak of perscontainer krijg je een maatoplossing om afvalstromen effectief te sorteren en te verzamelen. Door slimme sensoren op onze containers weten we precies wanneer we iets moeten ophalen. Zo vervoeren we vooral grote volumes volgens efficiënte routes, dat scheelt jou ruimte, tijd en kosten. Alles wat we doen is volledig transparant. In rapportages en dashboard geven we inzicht in hoeveelheid, soort materiaal, prijs, kwaliteit en opbrengst.

Zo werkt folie recycling met Schenk Recycling

circulaire keten bij Schenk RecyclingNeem contact op over welke folie je wilt recyclen
Circulair RecyclingDeskundig advies op maat over opslag in containers en transport
Circulair RecyclenGedetailleerde offerte met investeringen en opbrengsten
Folie recycling 1Recycling van folie efficiënt geregeld

We vertellen graag hoe we de recycling van jouw folie slim kunnen regelen

Wil je afval ook waardevol maken, circulair ondernemen en bijdragen aan een duurzamere wereld? Verstevig dan de grip op je afvalmanagement met Schenk Recycling. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en advies over folie recyclen op maat!

Contactfomulier

Landingspagina Zakelijk [Dutch Duo]

Contactgegevens

Contactpersoon
Rogier Schenk
+31 (0)6 520 230 66
rogier@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere
+31 (0)36 540 93 66
info@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Meer over duurzaam recyclen met Schenk Recycling

Recycling proces

Ons recyclingproces staat hieronder in vier overzichtelijke stappen toegelicht. Van inzameling tot verwerking en van opslag tot verhandeling.

MVO

Onze kerntaak is afval zoals plastic, papier en metalen geschikt maken als secundaire grondstof voor verdere recycling.

Certificering

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze werkprocessen en dienstverlening te waarborgen beschikken wij over verschillende certificeringen.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.