De Bouw

De bouw gebruikt heel veel verschillende grondstoffen en bouwmaterialen, van hout tot diverse metalen. Ook is er veel verpakkingsmateriaal. Slim afvalmanagement bespaart tijd, is duurzaam en het levert nog geld op ook.

Bouw

Strypes meeting @ ICT Group Eindhoven

Afvalmanagement in de bouw

Tijdens een bouwproject komen verschillende afvalstromen en restmaterialen vrij. Deze variëren van plastic verpakking en folie tot hout, betonijzer, profielen of kabels en buizen. Als je al deze materialen effectief wilt recyclen, is het verstandig alles goed te sorteren in praktische containers of stapelbakken.

Een goede voorbereiding vergemakkelijkt het transport en de verwerking. Op die manier worden alle afvalstromen op een bouwplaats efficiënt verwerkt tot nieuwe grondstoffen. En in veel gevallen zorgt dit ook voor een mooie opbrengst.

Een oplossing voor elke hoeveelheid en type afval

We bieden verschillende soorten containers, naast rolcontainers en afzetcontainers, bieden wij onze klanten onder anderen ook perscontainers en stapelbakken. Wij kunnen u helpen bij elke hoeveelheid afval, van verschillende afvalstromen.

_RLZ6188
Afzetcontainers

Benut alle bedrijfsruimte zo efficiënt mogelijk

_Z720635
Stapelbakken

Afvalstromen makkelijk sorteren en opslaan

Schenk Recycling (19mei2021)-857425

Transport

Wij hebben eigen trailers en plannen ritten slim in. Bovendien combineren we vrachten van klanten als het kan. Dat scheelt tijd, geld en uitstoot.

_Z729630_HR_cut

Vernietiging

Archieven of specifieke productiebatches moeten soms vakkundig vernietigd worden. Wij regelen het complete proces, van transport tot vernietiging, betrouwbaar en transparant.

Wij recyclen ook:

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

sertvice-op-maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum