Perscontainers

Je wilt restmaterialen zoals papier, karton of folie zo efficiënt mogelijk verzamelen. Met onze perscontainers kan dat. Je verzamelt afval in de organisatie en slaat het compact op. Op die manier kost recycling weinig tijd en het bespaart kostbare bedrijfsruimte.

Afvalbeheer

Narim Congres 2022

Onze perscontainers

Als je grotere hoeveelheden restmateriaal hebt, is een perscontainer heel praktisch. Je mensen doen het afval in de container en deze perst het materiaal heel compact. Zo weet je zeker dat afvalstromen minimale ruimte innemen. En als de container vol is, halen wij alles snel op met onze eigen trailers. Dat doen we volgens afspraak of we zien met sensoren dat de container vol is.

We leveren een stationaire perscontainer of een perscontainer met kantelaar. De container staat dan op een vaste plek in je bedrijf. Afval wordt op locatie verzameld, bijvoorbeeld met rolcontainers en centraal opgeslagen. Je mensen kunnen papier, karton of folies dan in de container doen of dit kan met de kantelaar. In beide gevallen is de bediening eenvoudig.

Stationaire perscontainer

Een stationaire perscontainer staat op een vaste plek, bijvoorbeeld aan een laadplatform.

Perscontainer met kantelaar

Bij grotere hoeveelheden of zwaar restmateriaal maakt een kantelaar vullen makkelijker.

Hoe het werkt

Narim Congres 2022
proces-1

Plaatsen

In nauw overleg bepalen we welke perscontainer geschikt is voor jouw bedrijf. Wij verzorgen de installatie en geven duidelijke instructies voor de bediening.

proces-2

Afvalverwerking

Je verzamelt afvalstromen op de werkvloer in een rolcontainer en brengt het naar de perscontainer. Je doet het afval er zelf in of met de kantelaar. De bediening is eenvoudig.

proces-3

Legen

We maken duidelijke afspraken over het leegmaken. Wij doen dat op vaste tijden of zelfstandig als we met sensoren zien dat de container vol is.

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Een oplossing op maat voor elke afvalstroom

We bieden verschillende soorten containers, naast rolcontainers en afzetcontainers, bieden wij onze klanten onder anderen ook perscontainers en stapelbakken. Wij kunnen u helpen bij elke hoeveelheid afval, van verschillende afvalstromen.

_RLZ6188
Afzetcontainers

De juiste oplossing op het juiste moment

_RLZ6192
Balenpersen

Maak snel praktische balen
van je afval

_Z720635
Stapelbakken

Afvalstromen makkelijk sorteren en opslaan

_Z720697-1
Rolcontainers

Overal in je bedrijf slim materialen verzamelen

Recycling-is-goed-voor-het-milieu

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere papier, karton, folies, plastics, nieuw en oud metaal, en big bags verantwoord tot grondstoffen voor de industrie. Dat is goed voor de aarde en bespaart veel energie. Maar het levert jouw organisatie ook geld op. Wij zijn een belangrijke schakel in de complete kringloop van afval tot grondstof en eindproduct. Als regisseur van de circulaire economie helpen we jouw bedrijf slim bij te dragen aan een duurzame wereld.

Schenk Recycling (19mei2021)-857425

Transport

Wij hebben eigen trailers en plannen ritten slim in. Bovendien combineren we vrachten van klanten als het kan. Dat scheelt tijd, geld en uitstoot.

_Z729630_HR_cut

Vernietiging

Archieven of specifieke productiebatches moeten soms vakkundig vernietigd worden. Wij regelen het complete proces, van transport tot vernietiging, betrouwbaar en transparant.