Perscontainers

Je wilt restmaterialen zoals papier, karton of folie zo efficiënt mogelijk verzamelen. Met onze perscontainers kan dat. Je verzamelt afval in de organisatie en slaat het compact op. Op die manier kost recycling weinig tijd en het bespaart kostbare bedrijfsruimte.

Afvalbeheer

Narim Congres 2022

Efficiënt afvalbeheer met perscontainers

Bij Schenk Recycling begrijpen we hoe belangrijk het is om restmaterialen zoals folie, papier en karton efficiënt te verzamelen en te verwerken. Vooral als het gaat om grotere hoeveelheden restmateriaal. Met een perscontainer is recyclen erg eenvoudig en bespaar je ook nog eens op ruimte.

Hoe werkt een perscontainer?

Het gebruik van onze perscontainers is eenvoudig en intuïtief. Nadat de perscontainer op de gewenste locatie is geplaatst, kunnen jouw medewerkers het afval direct in de container deponeren. De perscontainer perst het materiaal heel compact. Zo weet je zeker dat de afvalstromen minimale ruimte innemen. Wanneer de container vol is, zorgen wij voor een snelle en efficiënte lediging, volgens een vooraf afgesproken schema of automatisch via sensoren die aangeven wanneer de container vol is.

Narim Congres 2022

Keuze uit een stationaire perscontainer of perscontainer met kantelaar

We leveren een stationaire perscontainer of een perscontainer met kantelaar. De container staat dan op een vaste plek in je bedrijf. Afval wordt op locatie verzameld, bijvoorbeeld met rolcontainers en centraal opgeslagen. Je mensen kunnen papier, karton of folies dan in de container doen of dit kan met de kantelaar. In beide gevallen is de bediening eenvoudig.

Of je nu op zoek bent naar een papierpers, kartonpers of een combinatie van beide. Wij hebben de perfecte oplossing voor jouw afvalbeheerbehoeften.

Stationaire perscontainer

Een stationaire perscontainer staat op een vaste plek, bijvoorbeeld aan een laadplatform.

Perscontainer met kantelaar

Bij grotere hoeveelheden of zwaar restmateriaal maakt een kantelaar vullen makkelijker.

Waarom kiezen voor perscontainers van Schenk Recycling?

Onze perscontainers zijn ontworpen om afvalstromen moeiteloos te verwerken en compact op te slaan, waardoor je kostbare ruimte bespaart en het recyclingproces optimaliseert. Met onze geavanceerde technologie en expertise in afvalbeheer zorgen we ervoor dat jouw bedrijf profiteert van een naadloze en efficiënte afvalverwerking.

Perscontainers voor papier, karton en folie

Onze papierpersen zijn ideaal voor het verwerken van grote hoeveelheden papier, karton en folie. Ze zorgen voor een compacte opslag en maken het eenvoudig om afval te verzamelen en te recyclen. Ook grote kartonnen verpakkingen worden eenvoudig samengeperst tot compacte pakketten, waardoor kostbare ruimte wordt bespaard en transportkosten worden geminimaliseerd.

Hoe gaat het proces?

Narim Congres 2022
proces-1

Plaatsen

In nauw overleg bepalen we welke perscontainer geschikt is voor jouw bedrijf. Wij verzorgen de installatie en geven duidelijke instructies voor de bediening.

proces-2

Afvalverwerking

Je verzamelt afvalstromen op de werkvloer in een rolcontainer en brengt het naar de perscontainer. Je doet het afval er zelf in of met de kantelaar. De bediening is eenvoudig.

proces-3

Legen

We maken duidelijke afspraken over het leegmaken. Wij doen dat op vaste tijden of zelfstandig als we met sensoren zien dat de container vol is.

Afval bestaat niet echt: duurzame oplossingen met Schenk Recycling

Bij Schenk Recycling zijn we ervan overtuigd dat afval niet echt bestaat. Wat jij misschien als afval beschouwd, zien wij als waardevolle grondstoffen die opnieuw kunnen worden gebruikt en gerecycled. Daarom bieden we een breed scala aan duurzame oplossingen, waaronder hoogwaardige perscontainers. Bekijk ook eens onze andere oplossingen, zoals:

Narim Congres 2022

Slim recyclen met een perscontainer? Wij vertellen je hoe!

Bij Schenk Recycling streven we ernaar om jouw bedrijf te voorzien van de beste oplossingen voor afvalbeheer en recycling. Wil je meer informatie over onze perscontainers of advies op maat ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Een oplossing op maat voor elke afvalstroom

We bieden verschillende soorten containers, naast rolcontainers en afzetcontainers, bieden wij onze klanten onder anderen ook perscontainers en stapelbakken. Wij kunnen u helpen bij elke hoeveelheid afval, van verschillende afvalstromen.

_RLZ6188
Afzetcontainers

De juiste oplossing op het juiste moment

_RLZ6192
Balenpersen

Maak snel praktische balen
van je afval

_Z720635
Stapelbakken

Afvalstromen makkelijk sorteren en opslaan

_Z720697-1
Rolcontainers

Overal in je bedrijf slim materialen verzamelen

_Z729046_HR_cut

Veelgestelde vragen

Een perscontainer is een machine die afvalstromen zoals papier en plastic samenperst. Dit zijn grote en zware machines die grote hoeveelheden kunnen verwerken.  

De perscontainer perst vanuit het persunit het afval naar een containerunit. Slimme sensortechnologie houdt precies bij wanneer de perscontainer vol is en brengt ons op de hoogte wanneer er een lediging moet plaatsvinden. Vervolgens wordt de perscontainer op onze verwerkingslocatie geleegd en teruggeplaatst. 

Recycling-is-goed-voor-het-milieu

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere papier, karton, folies, plastics, nieuw en oud metaal, en big bags verantwoord tot grondstoffen voor de industrie. Dat is goed voor de aarde en bespaart veel energie. Maar het levert jouw organisatie ook geld op. Wij zijn een belangrijke schakel in de complete kringloop van afval tot grondstof en eindproduct. Als regisseur van de circulaire economie helpen we jouw bedrijf slim bij te dragen aan een duurzame wereld.

Schenk Recycling (19mei2021)-857425

Transport

Wij hebben eigen trailers en plannen ritten slim in. Bovendien combineren we vrachten van klanten als het kan. Dat scheelt tijd, geld en uitstoot.

_Z729630_HR_cut

Vernietiging

Archieven of specifieke productiebatches moeten soms vakkundig vernietigd worden. Wij regelen het complete proces, van transport tot vernietiging, betrouwbaar en transparant.