De beste oude accu prijs

De beste prijs voor de accu’s in de regio Almere krijg je bij Schenk Recycling. Kom langs op onze locatie en ontvang de meest actuele oude accu prijs. Wij hebben alle vergunningen om accu’s met lood milieuvriendelijk te verzamelen en te recyclen. Wij betalen de beste dagprijs voor je accu. Breng je oude accu vandaag nog naar ons toe voor een scherpe oude accu prijs.

Zo krijg je een actuele oud accu prijs bij Schenk Recycling

Oude accu prijsKom zonder afspraak langs in Almere
Oude accu's prijzenOnze professionals verzamelen en wegen de accu’s
inleveren oude accuWe betalen je meteen de actuele dagprijs
Accu prijsVerantwoorde recycling van jouw accu

Actuele accu prijs opvragen

De prijs van het lood in je oude accu zit de laatste jaren flink in de lift omdat de vraag naar metalen groter is dan het aanbod. Bij Schenk Recycling krijg je gegarandeerd de beste oude accu prijs.

De prijs van lood verandert regelmatig door de verandering van vraag en aanbod. Daarom kunnen wij de exacte prijs niet op onze website tonen. Wil je de dagprijs van jouw oude lood accu weten? Via onze WhatsApp-dienst vraag je snel een prijs op maat aan.

Accu’s worden gebruikt in auto’s, voor stroomvoorziening in gebouwen en als opslag voor zonne- en windenergie. Een oude accu bevat lood en moet dus professioneel verwerkt en hergebruikt worden. Daarom werken wij volgensstrikte regels. Wij verzamelen accu’s in speciale lekdichte verzamelbakken. Zo weten we zeker dat de recycling veilig en schoon verloopt. Je oude accu is geld waard, daarom betalen we altijd de actuele oude accu prijs.

De actuele oude accu prijs voor bedrijven

Je verkoopt je oude accu snel bij Schenk Recycling in Almere voor de beste prijs. Als je regelmatig grotere hoeveelheden oude loodaccu’s hebt, bieden we een speciale service. Dan plaatsen we graag onze lekvrije stapelbakken op jouw locatie.

Wij zorgen voor snel transport en verantwoorde recycling. Zo heb je als bedrijf geen omkijken en krijg je altijd beste oud accu prijs.

Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om naam, adres en woonplaats te noteren bij inkoop van metalen. Voor de inkoop van lood en kopersoorten komt daar de registratie van een geldig legitimatiebewijs bij. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij je niet helpen.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de oud accu prijs bij Schenk Recycling.

Contactfomulier

Landingspagina Particulier [Dutch Duo]

Contactgegevens

Contactgegevens
Schenk Recycling
036 540 93 66
aanvraag@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

plan je route

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Dat geldt voor bedrijven en voor particulieren. Daarom kun je op onze locatie als particulier altijd oude metalen en accu’s snel en makkelijk inleveren. Kom zonder afspraak langs in Almere en onze professionals helpen je met het sorteren en inleveren van diverse soorten (oude) metalen. Je krijgt bij ons altijd een marktconforme dagprijs, die we meteen uitbetalen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert je ook extra inkomsten op.

circulaire recycling

Recycling helpt het milieu

Afval bestaat niet vinden we bij Schenk Recycling. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere nieuwe en oude metalen tot waardevolle grondstoffen voor de industrie. Dit alles volgens de regels en met oog voor het milieu. Ook particulieren zijn welkom om oud ijzer en accu’s in te leveren. Recycling is goed voor de aarde, bespaart energie en geld op. Met slimme en efficiënte verwerking van afvalstromen kan iedereen bijdragen aan een duurzame wereld.

Wat mensen over Schenk Recycling zeggen

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Meer van onze producten en diensten

accu inleveren voor bedrijven

Accu inleveren voor bedrijven

Je kunt accu’s altijd bij ons in Almere inleveren. Als je grotere hoeveelheden loodaccu’s wilt recyclen, kan dat natuurlijk ook. Bij garages of installateurs plaatsen wij graag speciale stapelbakken. Wij zorgen dan voor transport en verantwoorde verwerking. Zo heb je als bedrijf geen gedoe en krijg je altijd actuele dagprijzen voor je loodaccu’s.

Schenk Recycling (20mei2021)-858437

Ontvang geld voor jouw accu's

Wist je dat je ook bij ons terecht kan voor het inleveren van andere producten? Denk bijvoorbeeld aan oude accu’s, harde schijven en kabels. Ook voor het inleveren van metalen kan je bij ons terecht.

Twijfel je of je een bepaalde metaalsoort kunt inleveren? Neem gerust contact met ons op.

Certificering & vergunningen

Wil je een oude accu inleveren? Accu's bevatten lood daarom is het belangrijk dat ze professioneel verwerkt en hergebruikt worden. Wij hebben alle certificeringen & vergunningen om accu’s met lood milieuvriendelijk te verzamelen en te recyclen.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.