Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

RVS inleveren in regio Almere? Schenk Recycling is gevestigd aan de Bolderweg in Almere. Klik hier om alvast uw route naar onze metaalhandel te plannen. Naast RVS kunt u bij Schenk Recycling terecht met bijna alle soorten metalen. Maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen en kom uw oud RVS inleveren bij Schenk Recycling.  

Waar komt RVS in voor?

Kom uw oud RVS inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Oud RVS, ook wel roestvrij staal genoemd, is een legering van voornamelijk, ijzer, nikkel en chroom. RVS wordt veel gebruikt in toepassingen die in contact staan met water, omdat RVS een corrosie bestendig materiaal is. Zo wordt RVS o.a. gebruikt voor: leidingwerk, motorblokken, scheepsbouw, badkamer afwerking, aanrechtbladen, hekken en trappen en industriële toepassingen. 

Oud RVS prijs

De prijs die wij voor RVS bieden is afhankelijk van de dagprijs. Doordat de prijs van RVS door de dag heen kan veranderen, kunt u het beste een prijs op maat aanvragen via het prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden oud RVS recyclen, maar beschikt u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Prijs aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Ons verhaal

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Recycling is onze passie en expertise.

Waarom recyclen

Recycling betekent het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw gebruiken. Recycling is letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen naar producten en weer rond.

Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen.