Certificeringen

Wij zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan alle milieu- en veiligheidseisen. Op die manier waarborgen wij de kwaliteit en duurzaamheid van onze werkprocessen en diensten. Samen met onze klanten werken we zo transparant mogelijk. Daarom leveren we gedetailleerde rapportages en dashboards voor afvalmanagement.

Certificeringen

_Z728932_HR

Het Schenk Recycling Report

Transparante rapportages

Alles wat wij met jouw afvalstromen doen, is volledig transparant. Met ons recyclingdashboard bieden we maximaal inzicht in je eigen recyclingproces. Onze dashboards bieden een visuele weergave van verwerkte afvalstromen, in de vorm van grafieken en kaarten.

Het Schenk Recycling Report geeft een totaalbeeld van het aantal gerecyclede kilo’s per afvalstroomgroep- en afvalstroomsoort. Zo weet je precies welke afvalsoort het meeste vrijkomt binnen je organisatie. Het is ook mogelijk periodes met elkaar te vergelijken. Dit geeft een goed beeld van de gebieden waar eventueel nog verbeteringen mogelijk zijn. Het dashboard brengt ook de transportbewegingen voor afvalstromen in kaart. Ons transport gebeurt veelal met onze eigen trailers, maar ook interne transportritten vind je in ons recyclingrapport.

 

Meer weten over jouw dashboard?

Wil je meer weten over het Schenk Recycling Report voor jouw organisatie? Heb je vragen of wil je advies op maat? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.