Ophaalservice

Afval is geld waard, maar dan moet je wel alle processtappen goed uitvoeren. Dat geldt voor verzamelen en sorteren, maar zeker ook voor transport van afvalstromen. Het is de uitdaging alles slim en efficiënt te vervoeren. Zo kun je de ruimte bij je bedrijf zo goed mogelijk benutten en kunnen wij afvalstromen snel verwerken tot nieuwe grondstoffen.

Ophaalservice

Schenk Recycling (20mei2021)-858359

Ophaalservice

Opslag en verwerking van afvalstromen vragen tijd en ruimte. Om te zorgen dat je alle ruimte op je locatie optimaal kunt benutten, voert onze ophaalservice alle afvalstromen snel af met onze eigen trailers. Onze ophaalservice zorgt dat containers of balen nooit onnodig in de weg staan, waardoor je bedrijfsactiviteiten en recyclen altijd door kunnen gaan.

Veel bedrijven ervaren recycling van afvalstromen als extra werk. Daarom is het zaak dat restmateriaal en afval slim opgeslagen en snel opgehaald worden. De combinatie van onze oplossingen zoals afzetcontainers, stapelbakken, rolcontainers, perscontainers of balenpersen met onze ophaalservice, voorkomt dit extra werk. Zo verstoort het verzamelen en opslaan van afvalstromen zoals karton, papier, plastic, folie of metalen nooit je bedrijfsproces. Wij verzorgen onze ophaalservice met eigen trailers.

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

afval-is-geld-waard

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum