AGF

De productieketen van de AGF-sector is tijdgevoelig. Verse producten moeten snel hun weg naar de klant of groothandel vinden. AGF-bedrijven willen in dat proces geen tijd verliezen. Dit geldt ook voor het beheren van afvalstromen, zoals wikkelfolie of karton. Door de inzet van onze containers en stapelbakken kunnen medewerkers alles snel sorteren en verzamelen. Recycling is zo zonder extra inspanning toch goed geregeld.

AGF

Schenk Recycling (19mei2021)-857798

Afvalmanagement voor de AGF

Aardappels, groente en fruit moeten goed en veilig verpakt worden volgens strikte regels. Dit geldt voor elke stap in de keten. Hierdoor komt er veel verpakkingsmateriaal, zoals wikkelfolie, papier en karton, vrij. Het is zonde deze materialen niet te hergebruiken. Tegelijkertijd wil je hier minimale capaciteit en menskracht aan besteden. Met onze containers en stapelbakken kunnen medewerkers afvalstromen snel sorteren en verzamelen. Transport op maat zorgt bovendien dat er geen werkruimte bezet wordt.

Schenk Recycling biedt bedrijven in de AGF-sector grip op hun afvalmanagement. Zo kan iedereen binnen de organisatie zich 100% concentreren op kernactiviteiten. Dit alles in het vertrouwen dat recyclingproces in professionele handen is.

Een oplossing voor elke hoeveelheid en type afval

We bieden verschillende soorten containers, naast rolcontainers en afzetcontainers, bieden wij onze klanten onder anderen ook perscontainers en stapelbakken. Wij kunnen u helpen bij elke hoeveelheid afval, van verschillende afvalstromen.

_RLZ6188
Afzetcontainers

Benut alle bedrijfsruimte zo efficiënt mogelijk

_RLZ3144-1-1-2-1
Perscontainers

De juiste oplossing op het juiste moment

_RLZ6192
Balenpersen

Maak snel praktische balen van je afval

_Z720635
Stapelbakken

Afvalstromen makkelijk sorteren en opslaan

_Z720697-1
Rolcontainers

Overal in je bedrijf slim materialen verzamelen

Schenk Recycling (19mei2021)-857425

Transport

Wij hebben eigen trailers en plannen ritten slim in. Bovendien combineren we vrachten van klanten als het kan. Dat scheelt tijd, geld en uitstoot.

_Z729630_HR_cut

Vernietiging

Archieven of specifieke productiebatches moeten soms vakkundig vernietigd worden. Wij regelen het complete proces, van transport tot vernietiging, betrouwbaar en transparant.

Wij recyclen ook:

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

afval-is-geld-waard

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum