Archief vernietiging

Naast recycling zijn we ook gespecialiseerd in vernietiging van archieven of producten. Dit is een vertrouwelijk proces dat we transparant en geheel volgens de regels uitvoeren. Zo is gegarandeerd dat persoonlijke gegevens of restproducten ook daadwerkelijk vernietigd zijn. Daar kun je op rekenen.

Afvalbeheer

KH Engineering Amsterdam

Gewaarborgde archiefvernietiging

Archiefvernietiging is een serieuze zaak. Als de wettelijke bewaartermijn verlopen is, mag vertrouwelijke of privacygevoelige informatie uit het archief, niet traceerbaar zijn. Archiefvernietiging is specialistisch werk. Wij nemen je de complete archiefvernietiging uit handen, periodiek of eenmalig. Met beveiligde rolcontainers verzorgen we veilig transport. Op die manier is betrouwbare vernietiging van je archief gewaarborgd.

Archiefvernietiging moet met aandacht gebeuren. Daarom plaatsen we beveiligde archiefcontainers op locatie of je levert het papieren archief bij ons in. Op onze locatie staan afgesloten rolcontainers. Na vernietiging zorgen wij dat het restmateriaal volledig gerecycled wordt. Verder krijg je altijd een certificaat van vernietiging waarin we aantonen dat je  archief veilig en betrouwbaar vernietigd is.

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Recycling-is-goed-voor-het-milieu

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere papier, karton, folies, plastics, nieuw en oud metaal, en big bags verantwoord tot grondstoffen voor de industrie. Dat is goed voor de aarde en bespaart veel energie. Maar het levert jouw organisatie ook geld op. Wij zijn een belangrijke schakel in de complete kringloop van afval tot grondstof en eindproduct. Als regisseur van de circulaire economie helpen we jouw bedrijf slim bij te dragen aan een duurzame wereld.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum