Oude katalysator snel en makkelijk inleveren

Heb je nog oude katalysatoren liggen die je wilt inleveren? Kom dan direct langs bij Schenk Recycling in Almere. Wij hebben alle vergunningen om katalysatoren milieuvriendelijk te verzamelen en te recyclen. Naast een snelle service weet je bij ons zeker dat je direct een goede metaalprijs voor je katalysator krijgt.

Katalysatoren worden breed ingezet in auto’s en vrachtauto’s. Inleveren van katalysatoren is slim omdat ze edelmetalen bevatten. Daarom moeten ze professioneel verwerkt en hergebruikt worden. Schenk Recycling werkt volgens strikte regels. Wij verzamelen de oude katalysatoren die je inlevert in speciale verzamelbakken of containers. Zo weten we zeker dat de recycling veilig en schoon verloopt. Oude katalysatoren inleveren, levert ook geld op, daarom betalen we altijd de actuele dagprijs voor metalen.

Zo werkt het inleveren van oude katalysatoren bij Schenk Recycling

katalysatoren inleverenKom zonder afspraak langs in Almere
Oude katalysatoren inleveren bij Schenk RecyclingOnze mensen sorteren en wegen het materiaal
katalysatoren inleveren AlmereWe betalen je meteen de actuele dagprijs
Oude katalysatoren inleverenVerantwoorde recycling van jouw katalysatoren

Oude katalysatoren inleveren zonder afspraak

Je kunt oude katalysatoren zonder afspraak inleveren op onze locatie in Almere. Hier nemen onze professionals de oude katalysatorenl in voor recycling. Zo weet je zeker dat je katalysatoren professioneel verwerkt en opnieuw gebruikt worden. En jij krijgt een marktconforme dagprijs voor je oude katalysatoren direct uitbetaald.

Oude katalysatoren bevatten waardevol metaal. Het is dus belangrijk dat wij oude katalysatoren hergebruiken. Schenk Recycling heeft alle vergunningen om dat milieuvriendelijk te doen.

Aluminium inleveren

Katalysatoren inleveren voor bedrijven

Je kunt katalysatoren altijd bij ons in Almere inleveren. Als je grotere hoeveelheden katalysatoren wilt recyclen, kan dat natuurlijk ook. Bij garages plaatsen wij graag speciale stapelbakken. Wij zorgen dan voor transport en verantwoorde verwerking. Zo heb je als bedrijf geen gedoe en krijg je altijd de actuele dagprijs voor je katalysator.

Aluminium inleveren voor bedrijven

Contactgegevens

Contactgegevens
Schenk Recycling
036 540 93 66
info@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

plan je route

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Neem vandaag nog contact op voor snel en makkelijk inleveren van je oude katalysatoren bij Schenk Recycling

Contactfomulier

Landingspagina Particulier [Dutch Duo]

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Dat geldt voor bedrijven en voor particulieren. Daarom kun je op onze locatie als particulier altijd oude metalen en accu’s snel en makkelijk inleveren. Kom zonder afspraak langs in Almere en onze professionals helpen je met het sorteren en inleveren van diverse soorten (oude) metalen. Je krijgt bij ons altijd een marktconforme dagprijs, die we meteen uitbetalen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert je ook extra inkomsten op.

circulaire recycling

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere nieuwe en oude metalen tot waardevolle grondstoffen voor de industrie. Dit alles volgens de regels en met oog voor het milieu. Ook particulieren zijn welkom om hun restproducten in te leveren. Recycling is goed voor de aarde, bespaart energie en het levert ook nog direct geld op. Met slimme en efficiënte verwerking van afvalstromen, kan iedereen bijdragen aan een duurzame wereld.

Hoe kan je oude katalysatoren inleveren?

Play Video

Wat mensen over Schenk Recycling zeggen

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Meer van onze producten en diensten

Schenk Recycling (20mei2021)-858437

Ontvang geld voor je metalen

Wist je dat je ook bij ons terecht kan voor het inleveren van andere producten? Denk bijvoorbeeld aan oude accu’s, harde schijven en kabels. Ook voor het inleveren van metalen kan je bij ons terecht.

Twijfel je of je een bepaalde metaalsoort kan inleveren? Neem gerust contact met ons op.

verschillende soorten koper inleveren

Verschillende soorten koper inleveren

Wil je koper inleveren? Koper zit in meer producten of onderdelen dan je denkt. Zo bestaat oud koper vaak uit, koperdraad, oud muntgeld, oude koperen standbeelden, oud roodkoper buis- en plaat resten, elektrolytisch roodkoper en oud koper geveldelen.

We helpen je graag uit te zoeken welke koper je hebt.

Metalen inleveren ophaalservice

Metalen ophalen voor bedrijven

Voor bedrijven die metalen willen inleveren, biedt Schenk Recycling verschillende inzamelings­mogelijkheden. Zo hebben wij voor transport een eigen bestelbus of vrachtwagens die metalen bij je bedrijf kunnen ophalen. Voor onze ophaalservice geldt een minimumgewicht van 1.000 kg.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.