Trailertransport

Afval is geld waard, maar dan moet je wel alle processtappen goed uitvoeren. Dat geldt voor verzamelen en sorteren, maar zeker ook voor transport van afvalstromen. Het is de uitdaging alles slim en efficiënt te vervoeren. Zo kun je de ruimte bij je bedrijf zo goed mogelijk benutten en kunnen wij afvalstromen snel verwerken tot nieuwe grondstoffen.

Trailertransport

Schenk Recycling (19mei2021)-857461

Trailertransport

Wij werken met eigen trailers en een vaste transporteur. Zo weten we zeker dat we transport snel en betrouwbaar kunnen plannen en uitvoeren. Dit biedt ons ook de flexibiliteit om stapelbakken, balen of pallets van verschillende klanten in een rit te combineren. We kijken altijd in de planning of het mogelijk is ritten van klanten in de buurt te combineren. Zo rijden we nooit onnodig dubbel. Dat scheelt in rijbewegingen, uitstoot én kosten.

We maken graag duidelijke afspraken over het ophalen van balen of containers. We komen op vaste momenten langs of op afroep. Omdat onze perscontainers en balenpersen uitgerust zijn met sensoren kunnen we de hoeveelheid balen of afval op afstand monitoren. Zo weten wij bijvoorbeeld precies hoeveel geperste balen er klaarstaan. Met ons trailertransport weet je zeker dat je alle bedrijfsruimte optimaal kunt gebruiken en dat het recyclingproces efficiënt verloopt.

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Recycling-is-goed-voor-het-milieu

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere papier, karton, folies, plastics, nieuw en oud metaal, en big bags verantwoord tot grondstoffen voor de industrie. Dat is goed voor de aarde en bespaart veel energie. Maar het levert jouw organisatie ook geld op. Wij zijn een belangrijke schakel in de complete kringloop van afval tot grondstof en eindproduct. Als regisseur van de circulaire economie helpen we jouw bedrijf slim bij te dragen aan een duurzame wereld.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum