Balenpersen

Met een balenpers is recycling van afvalstromen makkelijk en efficiënt. Door op locatie praktische balen te maken van restmateriaal bespaar je tijd en ruimte. Schenk Recycling regelt het complete traject, van installatie en instructie tot transport op maat.

Afvalbeheer

Schenk Recycling (19mei2021)-857505

Onze balenpers

Recycling van afvalstromen zoals papier, karton, folie, plastic of big bags is voor veel bedrijven extra werk. Een balenpers voorkomt dat. Je mensen verzamelen het restmateriaal en verwerken het met de balenpers tot handzame balen. Hierdoor is er minder opslagruimte nodig en wij zorgen dat ze op tijd opgehaald worden. Dat doen we op vaste tijden of we zien met sensoren hoeveel balen er liggen en plannen dan zelfstandig het transport.

We leveren balenpersen die perfect aansluiten bij je afvalstromen, capaciteit of bedrijfsomgeving. Afhankelijk van de specifieke situatie adviseren we de beste oplossing. Na overleg zorgen wij voor de installatie op locatie. De gebruikers krijgen bovendien een duidelijke instructie voor de veilige bediening.

_RLZ6192

Balenpers B20

Geschikt voor verwerking van karton, plastic en papier tot praktische balen.

Balenpers X30

Geschikt voor verwerking van karton, plastic en papier tot praktische balen met een bredere vulopening in industriële omgevingen.

Balenpers B30

Geschikt voor verwerking van karton, plastic en papier tot praktische balen.

Balenpers X25

Geschikt voor verwerking van karton, plastic en papier tot praktische balen in industriële omgevingen.

Hoe het werkt

KH Engineering Amsterdam
proces-1

Plaatsen

In nauw overleg bepalen we welke balenpers geschikt is voor jouw bedrijf. Wij verzorgen de installatie en geven duidelijke instructies voor de bediening.

proces-2

Afvalverwerking

Je verzamelt afvalstromen op de werkvloer en brengt het naar de balenpers. Je doet het afval er zelf in en maakt in een handomdraai balen. De bediening is eenvoudig.

proces-3

Legen

We maken duidelijke afspraken over ophalen van de balen. Wij doen dat op vaste tijden of zelfstandig als we met sensoren het aantal balen volgen. We gebruiken eigen trailers.

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Een oplossing voor elke hoeveelheid en type afval

We bieden verschillende soorten containers, naast rolcontainers en afzetcontainers, bieden wij onze klanten onder anderen ook perscontainers en stapelbakken. Wij kunnen u helpen bij elke hoeveelheid afval, van verschillende afvalstromen.

_RLZ3144-1-1-2-1
Perscontainers

Benut alle bedrijfsruimte zo efficiënt mogelijk

_RLZ6188
Afzetcontainers

De juiste oplossing op het juiste moment

_Z720635
Stapelbakken

Afvalstromen makkelijk sorteren en opslaan

_Z720697-1
Rolcontainers

Overal in je bedrijf slim materialen verzamelen

_Z729046_HR_cut

Veelgestelde vragen

Een balenpers is een machine die gebruikt wordt om losse materialen samen te persen tot strakke bundels of balen.

Het gebruik van een balenpers biedt verschillende voordelen. Het stelt u in staat om afval direct bij de bron te sorteren, en de balen zijn gemakkelijk te verwerken en nemen weinig ruimte in beslag. Daarnaast is het transporteren en afvoeren van balen eenvoudig.

Bij ons kunt u kiezen uit een breed scala aan balenpersmodellen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, zoals het type afval, het volume, de omvang en het gebruiksgemak.

Onze specialisten staan klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste balenpers voor uw bedrijf. Neem contact op met ons voor meer informatie.

sertvice-op-maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Duurzaam recyclen met Schenk Recycling

Schenk Recycling (20mei2021)-858264

MVO

Als bedrijf wil je verantwoord werken en produceren. Recycling van afvalstromen is een onmisbare schakel in jouw MVO-beleid.

_Z729063_HR

Certificering

Wij zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan alle milieu- en veiligheidseisen. Bovendien leveren we gedetailleerde rapportages en dashboards voor transparant afvalmanagement.