Advies op maat
voor bedrijven

Door uw afvalbeheer zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten bespaart u kosten en heeft u een minimale impact op het milieu. Ontvang een gratis advies voor optimale scheiding van uw bedrijfsafval. Samen geven we structuur aan uw afvalmanagement. Laat u adviseren door onze recyclingspecialisten.

Afvalbeheer

Schenk Recycling (20mei2021)-858314

Kostenbesparing in afvalbeheer

Een goed ingericht afvalbeheer is essentieel voor elke organisatie. Door uw afvalbeheer zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten heeft u een minimale impact op het milieu en helpt u met het besparen van energie en grondstoffen. Als recycling-partner geven wij u advies welke inzamelmethoden het beste voor uw organisatie ingezet kunnen worden.

Rest- en afvalstromen

Met behulp van nieuwe technieken steeds meer grondstoffen uit afval goed gescheiden worden. Ook wordt er steeds beter op producten aangegeven wat er wel en niet gerecycled kan worden.

Wij verzamelen allerlei soorten rest- en afvalstromen in, van oud papier tot metalen. Iedere afvalstroom heeft zijn eigen karakteristieken en vereist een eigen inzamelmethode. Wij verzamelen en verwerken de volgende rest- en afvalstromen:.

sertvice-op-maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Neem contact op

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoekadres

Bolderweg 22
1332AV Almere

Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

Email adres
info@schenkrecycling.nl

_Z729046_HR_cut