Afzetcontainers

Afvalbeheer moet zo eenvoudig mogelijk zijn. Onze containers maken het heel makkelijk om verschillende afvalstromen op je eigen locatie te verzamelen en op te slaan. Zo bespaar je tijd en ruimte, en weet je zeker dat recycling goed georganiseerd is.

Afvalbeheer

_RLZ6188-1

Onze afzetcontainers

Containers zijn heel praktisch als je grotere hoeveelheden restmateriaal of afval hebt. Het is heel eenvoudig om containers te plaatsen op handige plaatsen. Dit maakt sorteren en verzamelen makkelijk, waardoor ook de verdere verwerking sneller verloopt. Wij brengen en halen containers op afspraak of als ze vol zijn. Omdat we eigen trailers hebben, zijn we zeer flexibel. Tijdelijk een of meer extra containers is ook geen enkel probleem.

Afhankelijk van de specifieke afvalstromen leveren we open en dichte afzetcontainers. De plaatsing doen we altijd in overleg, zodat ze altijd op de beste plek staan. Hierdoor kunnen je mensen restmateriaal direct kwijt. Het is ook mogelijk afval in rolcontainers te verzamelen en dan centraal op te slaan in een afzetcontainer.

_RLZ6108

9 m3 afzetcontainer

Open container met ruime opening voor afvalstromen die je wilt opslaan.

Narim Congres 2022

40 m3 afzetcontainer

Ruime open containerbak geschikt voor diverse afvalstromen en op locatie leverbaar.

_RLZ6206-1

Afvalhuisje

Dichte container met ruime deuren voor afvalstromen die je afgesloten en beschermd wilt opslaan.

Hoe het werkt

Narim Congres 2022
proces-1

Plaatsen

In nauw overleg bepalen we welke afzetcontainer geschikt is voor jouw bedrijf. Wij verzorgen de plaatsing op de afgesproken locatie.

proces-2

Afvalverwerking

Je verzamelt afvalstromen op de werkvloer en brengt het naar de container. Je doet het afval er zelf in.

proces-3

Legen

We maken duidelijke afspraken over het leegmaken. Wij doen dat op vaste tijden of zelfstandig als we met sensoren zien dat de container vol is.

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Een oplossing voor elke hoeveelheid en type afval

We bieden verschillende soorten containers, naast rolcontainers en afzetcontainers, bieden wij onze klanten onder anderen ook perscontainers en stapelbakken. Wij kunnen u helpen bij elke hoeveelheid afval, van verschillende afvalstromen.

_RLZ3144-1-1-2-1
Perscontainers

Benut alle bedrijfsruimte zo efficiënt mogelijk

_RLZ6192
Balenpersen

Maak snel praktische balen
van je afval

_Z720635
Stapelbakken

Afvalstromen makkelijk sorteren en opslaan

_Z720697-1
Rolcontainers

Overal in je bedrijf slim materialen verzamelen

_Z729046_HR_cut

Veelgestelde vragen

Container bestellen

Via onze WhatsApp-dienst kun je contact opnemen om een container te bestellen.

Let op: Voor onze containerservice hanteren we een minimum gewicht van 2.000 kilogram.

Container plaatsing

Je bent niet verplicht om aanwezig te zijn bij het plaatsen van de container. Wanneer je niet aanwezig kan zijn, moet er wel van tevoren duidelijk worden aangegeven waar de container moet komen te staan.

sertvice-op-maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Duurzaam recyclen met Schenk Recycling

Schenk Recycling (20mei2021)-858264

MVO

Als bedrijf wil je verantwoord werken en produceren. Recycling van afvalstromen is een onmisbare schakel in jouw MVO-beleid.

_Z729063_HR

Certificering

Wij zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan alle milieu- en veiligheidseisen. Bovendien leveren we gedetailleerde rapportages en dashboards voor transparant afvalmanagement.