Eenvoudig oud ijzer inleveren in de regio Almere

Wil je oud ijzer inleveren voor een scherpe prijs? Kom dan naar Schenk Recycling in Almere. Bij ons kun je heel veel soorten oud ijzer of schroot inleveren. Naast oud ijzer verzamelen en recyclen we koper, aluminium, lood, messing en zink. Je komt zonder afspraak bij ons langs en krijgt snel contant geld voor je oud ijzer.

Zo werkt het inleveren van oud ijzer bij Schenk Recycling

Oud ijzer inleveren 1Kom zonder afspraak langs in Almere
koper inleveren bij Schenk RecyclingOnze mensen wegen het oud ijzer
Oud ijzer inleveren 2We betalen je meteen de actuele dagprijs
Oud ijzer inleveren 3Verantwoorde recycling van jouw oud ijzer

Oud ijzer inleveren zonder afspraak

Oud ijzer zit in veel producten, van oude wasmachine, ijzeren bedframes en accu’s tot fietsen. Door oud ijzer en metalen bij ons in te leveren, geef je het een nieuw leven. Je hoeft je oude materialen alleen maar naar Almere te brengen. Onze deskundige medewerkers sorteren en wegen het oud ijzer. En jij krijgt een goede metaalprijs voor oud ijzer.

Zo weet je zeker dat oud ijzer of schroot schoon verwerkt wordt tot nieuwe grondstoffen.

Oud ijzer en metalen inleveren

Actuele ijzerprijs opvragen

De prijs van oud ijzer zit de laatste jaren flink in de lift omdat de vraag naar ijzer groter is dan het aanbod. Bij Schenk Recycling kun jij je oude ijzer inleveren tegen de actuele dagprijzen.

De prijs van ijzer verandert regelmatig door de verandering van vraag en aanbod. Daarom kunnen wij de exacte ijzerprijs niet op onze website tonen. Wil je de dagprijs van jouw oude ijzer weten? Via onze WhatsApp-dienst vraag je snel een prijs op maat aan.

actuele koperprijs

Contactgegevens

Contactgegevens
Schenk Recycling
036 540 93 66
info@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

plan je route

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe je snel en makkelijk oud ijzer of andere metalen inlevert bij Schenk Recycling.

Contactfomulier

Landingspagina Particulier [Dutch Duo]

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Dat geldt voor bedrijven en voor particulieren. Daarom kun je op onze locatie als particulier altijd oude metalen en accu’s snel en makkelijk inleveren. Kom zonder afspraak langs in Almere en onze professionals helpen je met het sorteren en inleveren van diverse soorten (oude) metalen. Je krijgt bij ons altijd een marktconforme dagprijs, die we meteen uitbetalen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert je ook extra inkomsten op.

circulaire recycling

Recycling helpt het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere nieuwe en oude metalen tot waardevolle grondstoffen voor de industrie. Dit alles volgens de regels en met oog voor het milieu. Ook particulieren zijn welkom om hu restproducten in te leveren. Recycling is goed voor de aarde, bespaart energie en het levert ook nog direct geld op. Met slimme en efficiënte verwerking van afvalstromen, kan iedereen bijdragen aan een duurzame wereld.

Hoe kan je oud ijzer inleveren?

Play Video

Wat mensen over Schenk Recycling zeggen

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Meer van onze producten en diensten

oud ijzer inleveren voor bedrijven

Oud ijzer inleveren voor bedrijven

Oud ijzer en andere metalen kun je altijd bij ons in Almere inleveren. Als je grotere hoeveelheden oud ijzer of schroot wilt recyclen, is dat ook geen probleem. Wij plaatsen graag speciale stapelbakken op jouw locatie. Als jij het oud ijzer verzamelt, zorgen wij voor transport en verantwoorde verwerking. Zo heb je als bedrijf geen gedoe en wel altijd marktconforme prijzen voor je oud ijzer.

Schenk Recycling (20mei2021)-858437

Ontvang geld voor je metalen

Wist je dat je ook bij ons terecht kan voor het inleveren van andere producten? Denk bijvoorbeeld aan oude accu’s, harde schijven en kabels. Ook voor het inleveren van metalen kan je bij ons terecht.

Twijfel je of je een bepaalde metaalsoort kan inleveren? Neem gerust contact met ons op.

verschillende soorten koper inleveren

Metalen ophalen voor bedrijven

Voor bedrijven die metalen willen inleveren, biedt Schenk Recycling verschillende inzamelings­mogelijkheden. Zo hebben wij voor transport een eigen bestelbus of vrachtwagens die metalen bij je bedrijf kunnen ophalen. Voor onze ophaalservice geldt een minimumgewicht van 1.000 kg.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.