Zuivelindustrie

De ingrediënten en producten in de zuivelindustrie worden vaak opgeslagen in big bags en speciale grondstoffenzakken. In deze sector gelden strikte veiligheids- en hygiëneregels. Deze omstandigheden vragen een professionele recyclingaanpak. Afvalmananagement met een strakke regie en opslagoplossingen die goed aansluiten bij de productiefases en -planning.

Zuivelindustrie

Schenk Recycling (19mei2021)-857794

Afvalmanagement in de zuivelindustrie

Recycling van big bags en grondstoffenzakken vereist goede afstemming en oplossingen op maat. In veel gevallen is het heel praktisch om de big bags en zakken op locatie te verwerken tot praktsche balen met een balenpers. Dit vereenvoudigt het verzamelen en bespaart kostbare ruimte op de productielocatie. Onze oplossingen zijn bovendien uitgerust met sensoren. Zo weten we altijd wanneer we het gebaald materiaal met onze eigen trailers kunnen ophalen.

Met oplossingen van Schenk Recycling voor de zuivelindustrie heb je dus geen omkijken naar je afvalstromen. De productie kan gewoon doorgaan en er is een mooie opbrengst.

Een oplossing voor elke hoeveelheid en type afval

We bieden verschillende soorten containers, naast rolcontainers en afzetcontainers, bieden wij onze klanten onder anderen ook perscontainers en stapelbakken. Wij kunnen u helpen bij elke hoeveelheid afval, van verschillende afvalstromen.

_RLZ3144-1-1-2-1
Perscontainers

De juiste oplossing op het juiste moment

_RLZ6192
Balenpersen

Maak snel praktische balen van je afval

Schenk Recycling (19mei2021)-857425

Transport

Wij hebben eigen trailers en plannen ritten slim in. Bovendien combineren we vrachten van klanten als het kan. Dat scheelt tijd, geld en uitstoot.

_Z729630_HR_cut

Vernietiging

Archieven of specifieke productiebatches moeten soms vakkundig vernietigd worden. Wij regelen het complete proces, van transport tot vernietiging, betrouwbaar en transparant.

Wij recyclen ook:

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

sertvice-op-maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum