Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Metaal recycling in regio Almere? Kom naar Schenk Recycling aan de Bolderweg 22. Bij onze metaalhandel kunt u terecht met bijna alle soorten oude metalen en schroot. Zo kunt u o.a. koper, oud ijzer, messing, lood en aluminium inleveren bij onze metaalhandel. Plan hier alvast uw route naar onze metaalhandel.

Actuele metaalprijzen

Benieuwd wat u voor de Recycling van uw oude metalen krijgt? Vraag de metaalprijzen aan via het prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst. Bij Schenk Recycling bieden we de meest actuele dagprijzen voor uw metalen. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Oude metalen

Waar kunt u oude metalen in vinden? U vindt oude metalen bijvoorbeeld in oude wasmachines, ijzeren bedframes, oude fietsen, accu's en kabels. Kennismaken met onze snelle service en goede metaalprijzen? Kom naar Schenk Recycling in Almere.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden metalen inleveren, maar u beschikt niet over een container of het juiste transport? Ook hier kunnen we u mee van dienst zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Prijs aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Ons verhaal

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Recycling is onze passie en expertise.

Waarom recyclen

Recycling betekent het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw gebruiken. Recycling is letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen naar producten en weer rond.

Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen.