Afvalstromen
voor bedrijven

Door je afvalbeheer zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten bespaart u kosten en heeft u een minimale impact op het milieu. Ontvang een gratis advies voor optimale scheiding van uw bedrijfsafval. Samen geven we structuur aan uw afvalmanagement. Laat u adviseren door onze recyclingspecialisten.

Afvalbeheer

Rest- en afvalstromen

Met behulp van nieuwe technieken steeds meer grondstoffen uit afval goed gescheiden worden. Ook wordt er steeds beter op producten aangegeven wat er wel en niet gerecycled kan worden.

Wij verzamelen allerlei soorten rest- en afvalstromen in, van oud papier tot metalen. Iedere afvalstroom heeft zijn eigen karakteristieken en vereist een eigen inzamelmethode. Wij verzamelen en verwerken de volgende rest- en afvalstromen:.

Neem contact op

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoekadres

Bolderweg 22
1332AV Almere

Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

_Z729046_HR_cut