Maakindustrie

De maakindustrie is heel divers en dat geldt ook voor de afvalstromen die deze sector produceert. Naast metaal- of kunststofresten, komt er ook wikkelfolie en karton

uit het productieproces. Het is de uitdaging deze materialen snel en efficiënt te verzamelen voor hergebruik. Wij bieden een compleet aanbod oplossingen om de verschillende afvalstromen  snel te verwerken tot nieuwe grondstoffen.

Maakindustrie

KH Engineering Amsterdam

Afvalmanagement in de maakindustrie

Nederland heeft een bloeiende maakindustrie met veel diversiteit. Al die activiteiten leiden tot gevarieerde afvalstromen. Of het nu gaat om metaal, papier of plastic, het is zaak deze materialen direct te verzamelen en te verwerken. Op die manier wordt het productieproces minimaal gestoord en kunnen medewerkers zich focussen op hun werk. Dit ondersteunen wij met ons brede assortiment containers, stapelbakken en balenpersen.

Door afvalstromen direct bij de bron te sorteren en te verzamelen, is een efficiënt recyclingproces gegarandeerd. Dit leidt tot besparingen op materiaal en grondstoffen en brengt een circulair productieproces dichterbij.

Een oplossing voor elke hoeveelheid en type afval

We bieden verschillende soorten containers, naast rolcontainers en afzetcontainers, bieden wij onze klanten onder anderen ook perscontainers en stapelbakken. Wij kunnen u helpen bij elke hoeveelheid afval, van verschillende afvalstromen.

_RLZ3144-1-1-2-1
Perscontainers

De juiste oplossing op het juiste moment

_RLZ6192
Balenpersen

Maak snel praktische balen van je afval

_Z720635
Stapelbakken

Afvalstromen makkelijk sorteren en opslaan

Schenk Recycling (19mei2021)-857425

Transport

Wij hebben eigen trailers en plannen ritten slim in. Bovendien combineren we vrachten van klanten als het kan. Dat scheelt tijd, geld en uitstoot.

_Z729630_HR_cut

Vernietiging

Archieven of specifieke productiebatches moeten soms vakkundig vernietigd worden. Wij regelen het complete proces, van transport tot vernietiging, betrouwbaar en transparant.

Wij recyclen ook:

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

afval-is-geld-waard

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum