Grafische industrie

In de grafische industrie staat papier centraal. Alle activiteiten, van aanleveren en bewerken tot afwerken van drukwerk, leiden tot afvalstromen van papier, karton en plastic. Deze restmaterialen zijn de grondstof voor nieuw papier en karton. Daarom is het verstandig afval slim te verzamelen en te verwerken. Hierdoor draagt de grafische sector direct bij aan een duurzamere wereld.

Grafisch

KH Engineering Amsterdam

Afvalmanagement in de grafische industrie

In drukkerijen en bij grafische bedrijven bestaan afvalstromen vaak uit verpakkingsfolie en papier- en kartonresten. Dit laatste is een waardevolle grondstof voor gerecycled papier. Wij leveren diverse containers om restmateriaal snel te verzamelen. Met rolcontainers bij de machines of centrale (pers)containers. Zo creëren we samen een efficiënt recyclingproces met minimale inspanningen voor je medewerkers.

Afhankelijk van de volumes halen we de containers op vaste tijden op of op afroep. We werken met onze eigen trailers. Vervolgens verwerken we de afvalstromen en bieden ze aan bij onze recyclingpartners. Zo maken we samen weer grondstoffen voor de grafische industrie.

Een oplossing voor elke hoeveelheid en type afval

We bieden verschillende soorten containers, naast rolcontainers en afzetcontainers, bieden wij onze klanten onder anderen ook perscontainers en stapelbakken. Wij kunnen u helpen bij elke hoeveelheid afval, van verschillende afvalstromen.

_RLZ3144-1-1-2-1
Perscontainers

De juiste oplossing op het juiste moment

_RLZ6192
Balenpersen

Maak snel praktische balen van je afval

_Z720635
Stapelbakken

Afvalstromen makkelijk sorteren en opslaan

Schenk Recycling (19mei2021)-857425

Transport

Wij hebben eigen trailers en plannen ritten slim in. Bovendien combineren we vrachten van klanten als het kan. Dat scheelt tijd, geld en uitstoot.

_Z729630_HR_cut

Vernietiging

Archieven of specifieke productiebatches moeten soms vakkundig vernietigd worden. Wij regelen het complete proces, van transport tot vernietiging, betrouwbaar en transparant.

Wij recyclen ook:

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

sertvice-op-maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum