De beste oud RVS prijs

De beste prijs voor oud RVS in de regio Almere krijg je bij Schenk Recycling. Kom langs op onze locatie en ontvang de meest actuele oud RVS prijs. Wij betalen de beste dagprijs voor RVS. Roestvrij staal of RVS is een legering van ijzer en chroom. Het wordt veel gebruikt inleidingen, motorblokken, scheepsbouw en hekken. Breng je oud RVS vandaag nog naar ons toe voor een scherpe RVS prijs.

Zo krijg je een actuele RVS prijs bij Schenk Recycling

Oud RVS prijzenKom zonder afspraak langs in Almere
Oud RVS prijzenOnze professionals verzamelen en wegen het RVS
inleveren oud RVSWe betalen je meteen de actuele RVS prijs
RVS prijsVerantwoorde recycling van RVS

Actuele RVS prijs opvragen

De prijs van RVS zit de laatste jaren flink in de lift omdat de vraag naar metalen groter is dan het aanbod. Bij Schenk Recycling krijg je gegarandeerd de beste oud RVS prijs.

De prijs van oud RVS verandert regelmatig door de verandering van vraag en aanbod. Daarom kunnen wij de exacte prijs niet op onze website tonen. Wil je de dagprijs van jouw oud RVS weten? Via onze WhatsApp-dienst vraag je snel een prijs op maat aan.

RVS of roestvrij of roestvast staal is vaak een legering van ijzer, nikkel en chroom.  Omdat RVS corrosie bestendig is, wordt het gebruikt in toepassingen die contact hebben met water. Bijvoorbeeld leidingen, motorblokken, scheepsbouw, badkamerafwerking, aanrechtbladen, hekken, trappen of industriële toepassingen. Helaas zijn metalen ook schaars.

Daarom is het slim om oud RVS bij onze metaalhandel te verkopen. Wij verwerken oud RVS volgens de regels tot bruikbare grondstoffen.

De actuele oud RVS prijs voor bedrijven

Je verkoopt RVS snel bij Schenk Recycling in Almere voor de beste prijs. Als je regelmatig grotere hoeveelheden oud RVS hebt, bieden we een speciale service. Dan plaatsen we graag onze containers op jouw locatie.

Wij zorgen voor snel transport en verantwoorde recycling. Zo heb je als bedrijf geen omkijken en krijg je altijd beste oud RVS prijs.

Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om naam, adres en woonplaats te noteren bij inkoop van metalen. Voor de inkoop van lood en kopersoorten komt daar de registratie van een geldig legitimatiebewijs bij. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij je niet helpen.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de oud RVS prijs bij Schenk Recycling.

Contactfomulier

Landingspagina Particulier [Dutch Duo]

Contactgegevens

Contactgegevens
Schenk Recycling
036 540 93 66
info@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

plan je route

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Dat geldt voor bedrijven en voor particulieren. Daarom kun je op onze locatie als particulier altijd oude metalen en accu’s snel en makkelijk inleveren. Kom zonder afspraak langs in Almere en onze professionals helpen je met het sorteren en inleveren van diverse soorten (oude) metalen. Je krijgt bij ons altijd een marktconforme dagprijs, die we meteen uitbetalen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert je ook extra inkomsten op.

circulaire recycling

Recycling helpt het milieu

Afval bestaat niet vinden we bij Schenk Recycling. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere nieuwe en oude metalen tot waardevolle grondstoffen voor de industrie. Dit alles volgens de regels en met oog voor het milieu. Ook particulieren zijn welkom om oud ijzer en accu’s in te leveren. Recycling is goed voor de aarde, bespaart energie en geld op. Met slimme en efficiënte verwerking van afvalstromen kan iedereen bijdragen aan een duurzame wereld.

Wat mensen over Schenk Recycling zeggen

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Meer van onze producten en diensten

accu inleveren voor bedrijven

RVS inleveren voor bedrijven

Je kunt RVS altijd bij ons in Almere inleveren. Als je grotere hoeveelheden RVS wilt recyclen, kan dat natuurlijk ook. Wij plaatsen graag speciale stapelbakken en zorgen dan voor transport en verantwoorde verwerking. Zo heb je als bedrijf geen gedoe en krijg je altijd actuele dagprijzen voor je RVS.

Schenk Recycling (20mei2021)-858437

Ontvang geld voor jouw metalen

Wist je dat je ook bij ons terecht kan voor het inleveren van andere producten? Denk bijvoorbeeld aan oude accu’s, harde schijven en kabels. Ook voor het inleveren van metalen kan je bij ons terecht.

Twijfel je of je een bepaalde metaalsoort kunt inleveren? Neem gerust contact met ons op.

Certificering & vergunningen

Wil je een oude accu inleveren? Accu's bevatten lood daarom is het belangrijk dat ze professioneel verwerkt en hergebruikt worden. Wij hebben alle certificeringen & vergunningen om accu’s met lood milieuvriendelijk te verzamelen en te recyclen.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.