Sierteelt

De sierteelt beslaat de complete keten van teler tot afnemer. Om de kwaliteit van de producten te waarborgen, vereist elke stap een behandeling op maat. Verpakken en herpakken gebeurt meestal met wikkelfolie, karton of papier. Deze afvalstromen wil je natuurlijk niet zo maar weggooien. Wij verzorgen afvalmanagement van A tot Z met diverse containers, slimme perscontainers, balenpersen en transport.

Sierteelt

Schenk Recycling (19mei2021)-

Afvalmanagement voor de sierteelt

In de sierteelt wordt gewerkt met bederfelijke goederen en onder grote tijdsdruk. Daarom gaan ketenpartners zeer zorgvuldig om de producten. Dit stelt ook hoge eisen aan de verpakkingsmaterialen zoals folie en karton. De restproducten wil je wel snel en met minimale inspanning sorteren, verzamelen en opslaan. Wij ontzorgen bedrijven met een compleet aanbod oplossingen, zoals open- en rolcontainers, maar ook perscontainers en balenpersen.

Als het materiaal verzameld en opgeslagen is, halen we het snel op. Op die manier ontstaat er geen vertraging in het proces en vinden planten en bloemen snel hun weg naar de klant. Dit alles zonder dat je hoeft om te kijken naar je afvalmanagement. Wij regelen je recycling.

Een oplossing voor elke hoeveelheid en type afval

We bieden verschillende soorten containers, naast rolcontainers en afzetcontainers, bieden wij onze klanten onder anderen ook perscontainers en stapelbakken. Wij kunnen u helpen bij elke hoeveelheid afval, van verschillende afvalstromen.

_RLZ3144-1-1-2-1
Perscontainers

De juiste oplossing op het juiste moment

_RLZ6192
Balenpersen

Maak snel praktische balen van je afval

Schenk Recycling (19mei2021)-857425

Transport

Wij hebben eigen trailers en plannen ritten slim in. Bovendien combineren we vrachten van klanten als het kan. Dat scheelt tijd, geld en uitstoot.

_Z729630_HR_cut

Vernietiging

Archieven of specifieke productiebatches moeten soms vakkundig vernietigd worden. Wij regelen het complete proces, van transport tot vernietiging, betrouwbaar en transparant.

Wij recyclen ook:

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Recycling-is-goed-voor-het-milieu

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere papier, karton, folies, plastics, nieuw en oud metaal, en big bags verantwoord tot grondstoffen voor de industrie. Dat is goed voor de aarde en bespaart veel energie. Maar het levert jouw organisatie ook geld op. Wij zijn een belangrijke schakel in de complete kringloop van afval tot grondstof en eindproduct. Als regisseur van de circulaire economie helpen we jouw bedrijf slim bij te dragen aan een duurzame wereld.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum