MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in ons DNA. Als familiebedrijf willen verantwoord werken en goed zorgen voor onze eigen mensen en voor de wereld om ons heen. We zien gelukkig dat dit voor steeds meer organisaties geldt.

MVO

Schenk Recycling drone foto's-0458

MVO

Onze kerntaak is afvalstromen zoals plastic, papier en metaal geschikt maken als secundaire grondstof voor verdere recycling. Hierbij maken we bewuste keuzes waarin efficiency en duurzaamheid hand in hand gaan. In ons werk gebruiken we bijvoorbeeld nieuwe technieken en moderne machines. Zo kunnen wij milieuvriendelijker werken en nog meer grondstoffen hergebruiken. Dit alles doen we in een pand dat we met een grondige verbouwing een tweede, duurzamer leven hebben gegeven.

Circulaire economie

Het is overduidelijk dat we veel zorgvuldiger met onze leefomgeving en grondstoffen moeten omgaan. In deze transitie naar een circulaire economie willen wij een sleutelrol spelen. Bijvoorbeeld door bedrijven en particulieren op een mensgerichte manier te inspireren grondstoffen zoveel mogelijk te recyclen. Dat doen we binnen onze eigen organisatie, maar we kijken ook bewust verder. We willen onze ervaring ook breder delen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we door kennis te delen en met de inzet van innovatieve technieken, steeds meer grondstoffen uit afval kunnen scheiden.

Schenk Recycling drone foto's-0466

Positieve impact

Wij bouwen aan langdurige relaties met onze klanten en medewerkers en sponsoren diverse sportclubs in de regio. Zo proberen wij een positieve impact te hebben op onze direct omgeving. Wij willen van steeds grotere waarde zijn voor onze klanten, medewerkers en de maatschappij en blijven bedrijfskeuzes maken die zowel efficiënt als ecologisch zijn. Recycling is onze passie en expertise.

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Klanten aan het woord

Klantnaam

Soort bedrijf

Klantnaam

Soort bedrijf

Klantnaam

Soort bedrijf

Klantnaam

Soort bedrijf