Stapelbakken

Je wilt niet dat medewerkers tijd verliezen aan afvalmanagement. Daarom wil je dat ze afvalstromen snel en makkelijk kunnen sorteren en opslaan. Met stapelbakken kun je op de werkvloer of ergens centraal restmateriaal snel verzamelen. Op die manier kost het geen extra tijd of moeite om slim te recyclen.

Afvalbeheer

KH Engineering Amsterdam

Onze stapelbakken

Voor afvalstromen zoals metaal of plastic is het heel handig als je dat bij je werkplek kunt verzamelen. Onze stapelbakken kun je flexibel inzetten waar je maar wilt. Ze zijn stevig en compact, snel te verplaatsen en heel goed stapelbaar. Zo is het sorteren en verzamelen van restmaterialen heel eenvoudig en daarvan profiteer je tijdens de rest van het verwerkingsproces. Wij brengen en halen stapelbakken op afspraak of als ze vol zijn. Tijdelijk een of meer stapelbakken extra is ook geen enkel probleem, omdat we eigen transport hebben.

Afhankelijk van de specifieke afvalstromen leveren we verschillende maten stapelbakken. We leveren ze af op locatie en zorgen dat ze op de juiste plaats staan. Hierdoor kunnen je mensen afvalstromen direct verzamelen. Zo draag je bij aan een soepel recyclingproces.

_Z720635

Stapelbak 600 liter

Stevige kunststof stapelbak met een inhoud van 600 liter die eenvoudig te verplaatsen en stapelbaar is.

KH Engineering Amsterdam

Stapelbak 1.140 liter

Ruime, stevige kunststof stapelbak met een inhoud van 1.140 liter die eenvoudig te verplaatsen en stapelbaar is.

Hoe het werkt

KH Engineering Amsterdam
proces-1

Plaatsen

In nauw overleg bepalen we welke stapelbakken geschikt zijn voor jouw bedrijf. Wij verzorgen de plaatsing op de afgesproken locatie.

proces-2

Afvalverwerking

Je verzamelt diverse afvalstromen in de stapelbakken. Opslaan en stapelen kan op een centrale plek.

proces-3

Legen

We maken duidelijke afspraken over het legen van de stapelbakken. Wij doen dat op vaste tijden of volgens afspraak met onze eigen trailers.

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Een oplossing voor elke hoeveelheid en type afval

We bieden verschillende soorten containers, naast rolcontainers en afzetcontainers, bieden wij onze klanten onder anderen ook perscontainers en stapelbakken. Wij kunnen u helpen bij elke hoeveelheid afval, van verschillende afvalstromen.

_RLZ3144-1-1-2-1
Perscontainers

Benut alle bedrijfsruimte zo efficiënt mogelijk

_RLZ6188
Afzetcontainers

De juiste oplossing op het juiste moment

_RLZ6192
Balenpersen

Maak snel praktische balen
van je afval

_Z720697-1
Rolcontainers

Overal in je bedrijf slim materialen verzamelen

sertvice-op-maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Schenk Recycling (19mei2021)-857425

Transport

Wij hebben eigen trailers en plannen ritten slim in. Bovendien combineren we vrachten van klanten als het kan. Dat scheelt tijd, geld en uitstoot.

_Z729630_HR_cut

Vernietiging

Archieven of specifieke productiebatches moeten soms vakkundig vernietigd worden. Wij regelen het complete proces, van transport tot vernietiging, betrouwbaar en transparant.