Rolcontainers

Afvalstromen wil je direct bij de bron al goed sorteren en opslaan. Bovendien moet dit makkelijk en snel kunnen. Onze rolcontainers rijd je makkelijk naar de plek waar je afval verwacht. Als je afvalbeheer op deze manier inricht, kost het geen extra tijd of energie. En het werk gaat gewoon door

Afvalbeheer

_Z720697-1

Onze rolcontainers

Bepaalde afvalstromen wil je direct op de productievloer verzamelen. Met rolcontainers kost dat geen enkele moeite. Je opslag is altijd flexibel en op de juiste plek. Rolcontainers zijn robuust en toch licht waardoor je makkelijk manoeuvreert. De containers zijn ook afsluitbaar met een deksel. Iedereen kan zo meteen restmaterialen sorteren en verzamelen van restmaterialen. Je kunt de rolcontainers zelf legen in een grotere afzetcontainer. Of wij legen ze op afspraak of op afroep met onze eigen trailers.

Afhankelijk van de hoeveelheid en soorten afval leveren we verschillende maten stapelbakken. We leveren ze af op locatie en zorgen dat ze op de juiste plaats komen. Omdat je mensen afvalstromen direct bij de bron sorteren en verzamelen is recyclen een heel efficiënt proces.

KH Engineering Amsterdam

Rolcontainer 240 liter

Robuuste en lichte kunststof rolcontainer met een deksel en een inhoud van 1.100 liter die eenvoudig te verplaatsen is.

KH Engineering Amsterdam

Rolcontainer 770 liter

Robuuste en lichte kunststof rolcontainer met een deksel en een inhoud van 1.100 liter die eenvoudig te verplaatsen is.

KH Engineering Amsterdam

Rolcontainer 1.100 liter

Robuuste en lichte kunststof rolcontainer met een deksel en een inhoud van 1.100 liter die eenvoudig te verplaatsen is.

Hoe het werkt

Metaal ophalen binnen 48 uur
proces-1

Plaatsen

In nauw overleg bepalen we welke rolcontainers geschikt zijn voor jouw bedrijf. Wij verzorgen de levering op de afgesproken locatie.

proces-2

Afvalverwerking

Je verzamelt diverse afvalstromen in de rolcontainers. Opslaan of legen kan op een centrale plek.

proces-3

Legen

We maken duidelijke afspraken over het legen van de rolcontainers.

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Een oplossing voor elke hoeveelheid en type afval

We bieden verschillende soorten containers, naast rolcontainers en afzetcontainers, bieden wij onze klanten onder anderen ook perscontainers en stapelbakken. Wij kunnen u helpen bij elke hoeveelheid afval, van verschillende afvalstromen.

_RLZ3144-1-1-2-1
Perscontainers

Benut alle bedrijfsruimte zo efficiënt mogelijk

_RLZ6188
Afzetcontainers

De juiste oplossing op het juiste moment

_RLZ6192
Balenpersen

Maak snel praktische balen
van je afval

_Z720635
Stapelbakken

Afvalstromen makkelijk sorteren en opslaan

sertvice-op-maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Schenk Recycling (19mei2021)-857425

Transport

Wij hebben eigen trailers en plannen ritten slim in. Bovendien combineren we vrachten van klanten als het kan. Dat scheelt tijd, geld en uitstoot.

_Z729630_HR_cut

Vernietiging

Archieven of specifieke productiebatches moeten soms vakkundig vernietigd worden. Wij regelen het complete proces, van transport tot vernietiging, betrouwbaar en transparant.