Oplossingen op maat voor alle afvalstromen

Geen bedrijf is hetzelfde en dat geldt ook voor je afvalstromen. Hoe je slim omgaat met afvalbeheer is daarom vaak een uitdaging. Je wilt afval snel verzamelen, vervoeren en verwerken, zonder je eigen processen te verstoren. Wij hebben ruime ervaring en een compleet aanbod oplossingen om jouw afvalmanagement perfect te regelen. Onze specialisten staan altijd klaar met een advies op maat, volledig afgestemd op jouw situatie.

Oplossingen

Onze oplossingen

_RLZ6192
Balenpersen

Het recyclen van afvalstromen, zoals big bags, papier of karton moet zo makkelijk mogelijk zijn. Met een balenpers maak je in een handomdraai praktische balen van diverse afvalstromen. Zo bespaar je kostbare tijd en ruimte. Bovendien is het transport ook eenvoudiger en kunnen we ritten slim combineren.

_RLZ3144-1-1-2-1
Perscontainers

Benut je bedrijfsruimte zo efficiënt mogelijk door afvalstromen zoals papier, karton of folie compact op te slaan op locatie. Bovendien halen wij alles op afspraak of afroep op met eigen vervoer. Met onze perscontainers weet je zeker dat je slim omgaat met afval en ruimte.

_RLZ6188
Afzetcontainers

Weet je precies welke afvalstromen in je processen vrijkomen of heb je soms incidenteel een container nodig. Schenk Recycling heeft altijd de juiste oplossing op het juiste moment. Met onze afzetcontainers verzamel en sorteer je afval eenvoudig en we halen ze altijd snel op als het nodig is.

_Z720635
Stapelbakken

Als je verschillende afvalstromen hebt, is het verstandig deze al op locatie te sorteren en te verzamelen. Dit maakt afvalbeheer direct bij je bedrijfsprocessen makkelijker. Als het afval gesorteerd is, halen wij het op met onze eigen trailers. Dat is efficiënt en zorgt dat de verwerking op onze locatie en de aanlevering bij onze afnemers sneller verloopt.

_Z720697-1
Rolcontainers

Afvalmanagement moet zo simpel mogelijk zijn. Het mag geen invloed op de productie hebben. Daarom is het fijn als je mensen in je bedrijf afval direct in een rolcontainer kunnen doen. We kunnen deze voor je ophalen en legen of je verzamelt de restmaterialen in een grotere container. Dat is makkelijk en het scheelt transportbewegingen en -kosten.

Neem voor vragen of advies op maat direct contact op met:

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

afval-is-geld-waard

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur