Koper inleveren

Bij Schenk Recycling in Almere kun je gemakkelijk en snel je oude of nieuwe koper inleveren en verkopen. Onze professionals zorgen voor een verantwoorde recycling van jouw koper, waarbij je direct de actuele dagprijs ontvangt.

Koper

Koper inleveren in Almere

Je kunt je koper zonder afspraak inleveren op onze locatie in Almere. Hier nemen onze professionals het in voor recycling. Zo weet je zeker dat je koper schoon verwerkt en opnieuw gebruikt wordt. En jij krijgt een marktconforme dagprijs voor koper direct uitbetaald.

Koper is een waardevol metaal dat veel gebruikt wordt in de bouw en installatietechniek. Het is dus belangrijk dat we resten oud of nieuw koper hergebruiken. Schenk Recycling heeft alle vergunningen om dat milieuvriendelijk te doen.

Wil je oude koper inleveren voor recycling? Het proces is simpel:

proces-1 green

Kom zonder afspraak langs in Almere

Breng je koper langs op onze locatie.

proces-2

Weging en betaling

Onze experts wegen en sorteren het koper en betalen je direct de actuele dagprijs uit.

proces-3

Verantwoorde Recycling

Jouw koper wordt milieuvriendelijk verwerkt en hergebruikt.

Koper inleveren wegen

Koperprijzen

De prijs van koper varieert regelmatig. Bij Schenk Recycling ontvang je altijd een marktconforme prijs voor jouw koper. Wil je de actuele koperprijs weten? Gebruik onze WhatsApp-dienst om snel een prijs op maat aan te vragen.

Koperrecycling voor bedrijven

Als bedrijf met regelmatig grote hoeveelheden koper bieden we speciale services aan. We plaatsen containers op jouw locatie, regelen het transport en zorgen voor verantwoorde recycling. Zo kun je als bedrijf gemakkelijk en snel koper verkopen, zonder zorgen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

actuele koperprijs

Hoe kan je koper inleveren?

Play Video

Registratievereisten

Let op: Sinds 1 januari 2013 zijn we verplicht om naam, adres en woonplaats te noteren bij de inkoop van metalen. Bij de inkoop van koper vragen we ook om een geldig legitimatiebewijs. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen we je niet helpen.

Meer weten over koper inleveren? Neem contact op!

Wil je snel en gemakkelijk koper inleveren en verkopen bij Schenk Recycling in Almere? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies op maat. Help het milieu en verdien geld met jouw oude koper!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur