Makkelijk koper inleveren in Almere

Geld verdienen door het inleveren van je oude koper? Heb je nog koper liggen, kom het dan vandaag nog inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Het werkt heel eenvoudig: je komt langs en onze mensen sorteren en wegen het oude of nieuwe koper. Hierna betalen we je meteen de actuele dagprijs voor koper.

Zo werkt het inleveren van koper bij Schenk Recycling

Koper inleveren 1Kom zonder afspraak langs in Almere
koper inleveren bij Schenk RecyclingOnze professionals wegen het koper
Koper inleveren 2We betalen je meteen de actuele dagprijs
Koper inleveren 3Verantwoorde recycling van jouw koper

Koper inleveren zonder afspraak

Je kunt je koper zonder afspraak inleveren op onze locatie in Almere. Hier nemen onze professionals het in voor recycling. Zo weet je zeker dat je koper schoon verwerkt en opnieuw gebruikt wordt. En jij krijgt een marktconforme dagprijs voor koper direct uitbetaald.

Koper is een waardevol metaal dat veel gebruikt wordt in de bouw en installatietechniek. Het is dus belangrijk dat we resten oud of nieuw koper hergebruiken. Schenk Recycling heeft alle vergunningen om dat milieuvriendelijk te doen.

Koper inleveren wegen

Actuele koperprijs opvragen

De prijs van koper zit de laatste jaren flink in de lift omdat de vraag naar koper groter is dan het aanbod. Bij Schenk Recycling kun jij je oude koper inleveren tegen de actuele dagprijzen.

De prijs van koper verandert regelmatig door de verandering van vraag en aanbod. Daarom kunnen wij de exacte ijzerprijs niet op onze website tonen. Wil je de dagprijs van jouw koper weten? Via onze WhatsApp-dienst vraag je snel een prijs op maat aan.

actuele koperprijs

Contactgegevens

Contactgegevens
Schenk Recycling
036 540 93 66
info@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

plan je route

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe je snel en makkelijk koper kan inleveren bij Schenk Recycling.

Contactfomulier

Landingspagina Particulier [Dutch Duo]

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Dat geldt voor bedrijven en voor particulieren. Daarom kun je op onze locatie als particulier altijd oude metalen en accu’s snel en makkelijk inleveren. Kom zonder afspraak langs in Almere en onze professionals helpen je met het sorteren en inleveren van diverse soorten (oude) metalen. Je krijgt bij ons altijd een marktconforme dagprijs, die we meteen uitbetalen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert je ook extra inkomsten op.

circulaire recycling

Recycling helpt het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere nieuwe en oude metalen tot waardevolle grondstoffen voor de industrie. Dit alles volgens de regels en met oog voor het milieu. Ook particulieren zijn welkom om hu restproducten in te leveren. Recycling is goed voor de aarde, bespaart energie en het levert ook nog direct geld op. Met slimme en efficiënte verwerking van afvalstromen, kan iedereen bijdragen aan een duurzame wereld.

Hoe kan je koper inleveren?

Play Video

Wat mensen over Schenk Recycling zeggen

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Meer van onze producten en diensten

koper inleveren voor bedrijven

Koper inleveren voor bedrijven

Voor bedrijven die koper willen inleveren, biedt Schenk Recycling verschillende inzamelingsmogelijkheden. Zo hebben wij voor transport een eigen bestelbus of vrachtwagens die metalen bij je bedrijf kunnen ophalen. Voor onze ophaalservice geldt een minimumgewicht van 1.000 kg. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schenk Recycling (20mei2021)-858437

Ontvang geld voor je metalen

Wist je dat je ook bij ons terecht kan voor het inleveren van andere producten? Denk bijvoorbeeld aan oude accu’s, harde schijven en kabels. Ook voor het inleveren van metalen kan je bij ons terecht.

Twijfel je of je een bepaalde metaalsoort kan inleveren? Neem gerust contact met ons op.

verschillende soorten koper inleveren

Verschillende soorten koper inleveren

Wil je koper inleveren? Koper zit in meer producten of onderdelen dan je denkt. Zo bestaat oud koper vaak uit, koperdraad, oud muntgeld, oude koperen standbeelden, oud roodkoper buis- en plaat resten, elektrolytisch roodkoper en oud koper geveldelen.

We helpen je graag uit te zoeken welke koper je hebt.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.