Makkelijk lood inleveren in Almere

Geld verdienen door het inleveren van je oude lood? Heb je nog lood liggen, kom het dan vandaag nog inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Het werkt heel eenvoudig: je komt langs en onze mensen sorteren en wegen het lood. Hierna betalen we je meteen de actuele dagprijs voor lood.

Actuele loodprijs opvragen

De prijs van lood zit de laatste jaren flink in de lift omdat de vraag naar lood groter is dan het aanbod. Bij Schenk Recycling kun jij je oude lood inleveren tegen actuele dagprijzen.

De prijs van lood wijzigt regelmatig door verandering van vraag en aanbod. Daarom kunnen wij de exacte prijs op onze website niet tonen.

Wil je de dagprijs van lood weten? Via onze WhatsApp-dienst vraag je snel een prijs op maat aan.

Sinds 1 januari 2013 zijn wij verplicht om naam, adres en woonplaats te noteren bij inkoop van metalen. Voor de inkoop van lood en kopersoorten komt daar de registratie van een geldig legitimatiebewijs bij. Zonder geldig legitimatiebewijs kunnen wij je niet helpen.

Zo werkt het inleveren van lood bij Schenk Recycling

Lood inleveren 1Kom zonder afspraak langs in Almere
Lood inleveren bij Schenk RecyclingOnze professionals wegen het lood
Lood inleveren 2We betalen je meteen de actuele dagprijs
Lood inleveren 3Verantwoorde recycling van jouw lood

Lood inleveren zonder afspraak

Je kunt je lood zonder afspraak inleveren op onze locatie in Almere. Hier nemen onze professionals het metaal in voor recycling. Zo weet je zeker dat je lood schoon verwerkt en opnieuw gebruikt wordt. En jij krijgt een marktconforme dagprijs voor je lood direct uitbetaald.

Lood is een waardevol metaal dat veel gebruikt wordt in de bouw en installatietechniek. Het is dus belangrijk dat wij oud of nieuw lood hergebruiken. Schenk Recycling heeft alle vergunningen om dat milieuvriendelijk te doen.

Lood inleveren zonder afspraak

Lood inleveren voor bedrijven

Lood en andere metalen kun je altijd bij Schenk Recycling inleveren. Als je grotere hoeveelheden lood wilt recyclen, is dat ook geen probleem. Wij plaatsen graag speciale containers op jouw locatie. Als jij het lood verzamelt, zorgen wij voor transport en verantwoorde verwerking. Zo heb je als bedrijf geen gedoe en wel altijd marktconforme prijzen voor lood en andere metalen.

Strypes meeting @ ICT Group Eindhoven

Contactgegevens

Contactgegevens
Schenk Recycling
036 540 93 66
aanvraag@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

plan je route

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:
08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over hoe je snel en makkelijk lood kan inleveren bij Schenk Recycling.

Contactfomulier

Landingspagina Particulier [Dutch Duo]

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Dat geldt voor bedrijven en voor particulieren. Daarom kun je op onze locatie als particulier altijd oude metalen en accu’s snel en makkelijk inleveren. Kom zonder afspraak langs in Almere en onze professionals helpen je met het sorteren en inleveren van diverse soorten (oude) metalen. Je krijgt bij ons altijd een marktconforme dagprijs, die we meteen uitbetalen. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert je ook extra inkomsten op.

circulaire recycling

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere nieuwe en oude metalen tot waardevolle grondstoffen voor de industrie. Dit alles volgens de regels en met oog voor het milieu. Ook particulieren zijn welkom om hun restproducten in te leveren. Recycling is goed voor de aarde, bespaart energie en het levert ook nog direct geld op. Met slimme en efficiënte verwerking van afvalstromen, kan iedereen bijdragen aan een duurzame wereld.

Hoe kan je lood inleveren?

Play Video

Wat mensen over Schenk Recycling zeggen

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Meer van onze producten en diensten

verschillende soorten koper inleveren

Verschillende soorten koper inleveren

Wil je koper inleveren? Koper zit in meer producten of onderdelen dan je denkt. Zo bestaat oud koper vaak uit, koperdraad, oud muntgeld, oude koperen standbeelden, oud roodkoper buis- en plaat resten, elektrolytisch roodkoper en oud koper geveldelen.

We helpen je graag uit te zoeken welke koper je hebt.

Schenk Recycling (20mei2021)-858437

Ontvang geld voor je metalen

Wist je dat je ook bij ons terecht kan voor het inleveren van andere producten? Denk bijvoorbeeld aan oude accu’s, harde schijven en kabels. Ook voor het inleveren van metalen kan je bij ons terecht.

Twijfel je of je een bepaalde metaalsoort kan inleveren? Neem gerust contact met ons op.

Metalen inleveren ophaalservice

Metalen ophalen voor bedrijven

Voor bedrijven die metalen willen inleveren, biedt Schenk Recycling verschillende inzamelings­mogelijkheden. Zo hebben wij voor transport een eigen bestelbus of vrachtwagens die metalen bij je bedrijf kunnen ophalen. Voor onze ophaalservice geldt een minimumgewicht van 1.000 kg.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.