Slimme papier recycling

Papier recycling is ideaal voor bedrijven die veel papier of karton als restmateriaal hebben. Als specialist helpt Schenk Recycling je met het sorteren, opslaan en verwerken van oud papier of karton. Met onze speciale containers en transport zorgen we dat papier recycling je minimale ruimte en tijd kost.

Schenk Recycling regelt recycling van oud papier en karton op maat, van opslag tot transport. Dat doen we met een compleet aanbod containers of perscontainers. Zo hebben je mensen geen omkijken naar de verwerking van restmateriaal en gebruik je de ruimte op locatie optimaal. Met sensoren kijken we op afstand mee om transport perfect te plannen. Vanuit Almere zijn we altijd snel bij jouw bedrijf. Wij zorgen voor de recycling van jouw papier en karton, en jij profiteert van het gemak en de opbrengst.

Schenk recycling levert onder andere de volgende oplossingen

Balenpers
Balenpers
Perscontainer
Perscontainer
Stationaire Perscontainer
Stationaire Perscontainer

Wil je weten welke oplossing bij jouw onderneming past? Vraag een op maat gemaakt advies aan voor jouw circulaire afvalverwerking.

Waarom papier recyclen?

Papier en karton recyclen heeft veel voordelen. Papier is bijvoorbeeld zes tot zeven keer te hergebruiken. Door dat te doen help je bossen behouden en de CO2-uitstoot verminderen. Om papier en karton zo efficiënt mogelijk te recyclen, moet het zo schoon mogelijk verzameld worden.

Dat doen we met een breed aanbod containers die je helpen papier bij de bron te sorteren. Vervolgens kunnen wij het snel ophalen en goed verwerken tot waardevolle grondstof voor nieuw papier en karton.

Waarom papier recyclen

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

circulaire recycling

Papier recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere papier, karton, folies, plastics, nieuw en oud metaal, en big bags verantwoord tot grondstoffen voor de industrie. Dat is goed voor de aarde en bespaart veel energie. Maar het levert jouw organisatie ook geld op. Wij zijn een belangrijke schakel in de complete kringloop van afval tot grondstof en eindproduct. Als regisseur van de circulaire economie helpen we jouw bedrijf slim bij te dragen aan een duurzame wereld.

Schenk Recycling service op maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Schenk Recycling Monitoring & Rapportage

Monitoring & rapportage

Wij sluiten goed aan bij jouw bedrijfsprocessen. Met onze containers, verzamelbak of perscontainer krijg je een maatoplossing om afvalstromen effectief te sorteren en te verzamelen. Door slimme sensoren op onze containers weten we precies wanneer we iets moeten ophalen. Zo vervoeren we vooral grote volumes volgens efficiënte routes, dat scheelt jou ruimte, tijd en kosten. Alles wat we doen is volledig transparant. In rapportages en dashboard geven we inzicht in hoeveelheid, soort materiaal, prijs, kwaliteit en opbrengst.

Zo werkt papier en karton recycling met Schenk Recycling

circulaire keten bij Schenk RecyclingNeem contact op over welk papier je wilt recyclen
Circulair RecyclingDeskundig advies op maat over opslag in containers en transport
Circulair RecyclenGedetailleerde offerte met investeringen en opbrengsten
papier recycling 1Recycling van papier en karton betrouwbaar geregeld

We vertellen graag hoe we de recycling van jouw papier en karton slim kunnen regelen

Wil je afval ook waardevol maken, circulair ondernemen en bijdragen aan een duurzamere wereld? Verstevig dan de grip op je afvalmanagement met Schenk Recycling. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en advies op maat!

Contactfomulier

Landingspagina Zakelijk [Dutch Duo]

Contactgegevens

Contactpersoon
Rogier Schenk
+31 (0)6 520 230 66
rogier@schenk-recycling.nl

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere
+31 (0)36 540 93 66
info@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Meer over duurzaam recyclen met Schenk Recycling

Recycling proces

Ons recyclingproces staat hieronder in vier overzichtelijke stappen toegelicht. Van inzameling tot verwerking en van opslag tot verhandeling.

MVO

Onze kerntaak is afval zoals plastic, papier en metalen geschikt maken als secundaire grondstof voor verdere recycling.

Certificering

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze werkprocessen en dienstverlening te waarborgen beschikken wij over verschillende certificeringen.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.