Intro

Afval is de grondstof voor morgen, maar dat recyclingproces gaat niet vanzelf. Wij maken recycling van jouw afvalstromen eenvoudig: van verzamelen, bundelen en transport tot verwerking. Dat doen we met een compleet aanbod oplossingen voor verzamelen en bundelen. Dat scheelt jou tijd en ruimte, en maakt transport en verwerking veel makkelijker en efficiënter.

Recycling

In vier stappen duurzaam recyclen

“Afval bestaat niet”

proces-1 green

Stap 1: Verzamelen

Afvalstromen wil je snel en makkelijk verwerken. Zeker als je weinig ruimte hebt of korte productiecycli. Wij maken het verzamelen van afval eenvoudig met de juiste containers of stapelbakken. Zo kun je afval snel sorteren en praktisch opslaan.

proces-2

Stap 2: Bundelen

In sommige gevallen is het handig om direct balen van afvalstromen, zoals papier, karton of plastic te maken. Met onze perscontainers of balenpersen maak je snel praktische balen van wikkelfolie en karton die makkelijk kunt opslaan. Dit bespaart ruimte en tijd.

proces-3

Stap 3: Transport

We halen je stapelbakken, containers of balen altijd snel op met eigen vrachtwagens. Als het kan combineren we vrachten om tijd, geld en CO2-uitstoot te besparen. We werken volgens afspraak of plannen transport zelf in. Met sensoren kijken we op afstand mee en halen jouw afval proactief op.

proces-4

Stap 4: Verwerken

Op onze locatie in Almere verwerken we jouw afvalstromen voor recycling. Dat doen we met professionals die volgens de laatste milieu- en veiligheidsregels werken. Onze verwerkingspartners maken vervolgens weer waardevolle grondstoffen van jouw afvalstromen.

Wat levert recycling op?

_Z729560_HR_cut

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

_Z728965_HR_cut

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere papier, karton, folies, plastics, nieuw en oud metaal, en big bags verantwoord tot grondstoffen voor de industrie. Dat is goed voor de aarde en bespaart veel energie. Maar het levert jouw organisatie ook geld op. Wij zijn een belangrijke schakel in de complete kringloop van afval tot grondstof en eindproduct. Als regisseur van de circulaire economie helpen we jouw bedrijf slim bij te dragen aan een duurzame wereld.

Klanten aan het woord

Klantnaam

Soort bedrijf

Klantnaam

Soort bedrijf

Klantnaam

Soort bedrijf

Klantnaam

Soort bedrijf

Neem contact op

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur