Inzamelsystemen en transport op maat

Onze inzamelsystemen en transport besparen je tijd en ruimte bij slim afvalmanagement. Verwerking van afvalstromen en recycling vraagt aandacht. Daarom biedt Schenk Recycling diverse inzamelsystemen. Met onze containerservice en ophaalservice staan we garant voor snelle en efficiënte recycling.

Recycling van afvalstromen betekent voor veel bedrijven extra werk en het kost ruimte. Onze inzamelsystemen en transportservice voorkomen dit. De combinatie van inzamelsystemen, zoals diverse containers, verzamelbakken, perscontainers of balenpers en transport ontzorgt je volledig. Je mensen verzamelen en/of persen karton, papier, plastic en folie eenvoudig zelf. Wij zorgen voor de inzamelsystemen en transport. Als wij je afvalmanagement doen, kun jij gewoon focussen op de kernactiviteiten. Wij regelen de recycling op maat en tegen scherpe prijzen.

Schenk Recycling levert onder andere de volgende oplossingen

Balenpers
Balenpers
Perscontainer
Perscontainer
Open Container - 40m3
Open Container - 40m3

Wil je weten welke oplossing bij jouw onderneming past? Vraag een op maat gemaakt advies aan voor jouw circulaire afvalverwerking.

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

circulaire recycling

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere papier, karton, folies, plastics, nieuw en oud metaal, en big bags verantwoord tot grondstoffen voor de industrie. Dat is goed voor de aarde en bespaart veel energie. Maar het levert jouw organisatie ook geld op. Wij zijn een belangrijke schakel in de complete kringloop van afval tot grondstof en eindproduct. Als regisseur van de circulaire economie helpen we jouw bedrijf slim bij te dragen aan een duurzame wereld.

Schenk Recycling service op maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Schenk Recycling Monitoring & Rapportage

Monitoring & rapportage

Wij sluiten goed aan bij jouw bedrijfsprocessen. Met onze containers, verzamelbak of perscontainer krijg je een maatoplossing om afvalstromen effectief te sorteren en te verzamelen. Door slimme sensoren op onze containers weten we precies wanneer we iets moeten ophalen. Zo vervoeren we vooral grote volumes volgens efficiënte routes, dat scheelt jou ruimte, tijd en kosten. Alles wat we doen is volledig transparant. In rapportages en dashboard geven we inzicht in hoeveelheid, soort materiaal, prijs, kwaliteit en opbrengst.

o werken inzamelsystemen en transport van Schenk Recycling

Inzamelsystemen en transport bij Schenk RecyclingNeem contact op over welke afval­stromen je wilt recyclen
Circulair RecyclingDeskundig advies voor inzamel­systemen en transport op maat
Circulair RecyclenGedetailleerde offerte met investeringen en opbrengsten
Inzamelsystemen en transportSnel en efficiënt inzamelen en transporteren van afval

We vertellen je graag meer over onze inzamelsystemen en transport op maat

Wil je afval ook waardevol maken, circulair ondernemen en bijdragen aan een duurzamere wereld? Verstevig dan de grip op je afvalmanagement met Schenk Recycling. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en advies op maat!

Contactfomulier

Landingspagina Zakelijk [Dutch Duo]

Contactgegevens

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere
+31 (0)36 540 93 66
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Meer over duurzaam recyclen met Schenk Recycling

Recycling proces

Ons recyclingproces staat hieronder in vier overzichtelijke stappen toegelicht. Van inzameling tot verwerking en van opslag tot verhandeling.

MVO

Onze kerntaak is afval zoals plastic, papier en metalen geschikt maken als secundaire grondstof voor verdere recycling.

Certificering

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze werkprocessen en dienstverlening te waarborgen beschikken wij over verschillende certificeringen.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.