Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Messing inleveren in regio Almere? Maak kennis met onze snelle service en kom uw oud messing inleveren bij Schenk Recycling in Almere. Plan hier alvast uw route naar onze metaalhandel.

Messing prijs

Bij Schenk Recycling kunt u uw messing inleveren tegen de actuele dagprijzen. Wilt u weten wat de prijs is van uw messing? Via het prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst kunt u een prijs op maat opvragen.

Wat is messing?

Messing, ook wel geelkoper genoemd, is een legering van koper (55-70%) en zink (45-30%). De naam geelkoper is afgeleid van de kleur. Het is duidelijk geler dan zuiver koper of brons (een legering van koper en tin). Wanneer het materiaal lang is blootgesteld aan de buitenlucht wordt het donkerbruin.

Waar kunt u messing in vinden?

Messing komt veel in sanitaire voorzieningen zoals badkamers voor, denk hierbij aan: waterkranen, tapkranen en douche-onderdelen. Oud messing bestaat ook als productie restanten bij het fabriceren van nieuwe producten zoals: warmtewisselaars en koelers, scheepsbouwlampen, draad en gaas, fittingen, kranen.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden messing recyclen, maar beschitk u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Prijs aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Ons verhaal

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Recycling is onze passie en expertise.

Waarom recyclen

Recycling betekent het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw gebruiken. Recycling is letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen naar producten en weer rond.

Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen.