Stem op Schenk Recycling voor Onderneming Van Het Jaar 2024/2025!

15 oktober 2024

Van 16 oktober t/m 6 november kun je stemmen op Schenk Recycling voor Onderneming van het Jaar in Almere!

 

Vandaag is een spannende dag voor Schenk Recycling, want vanaf nu kan er gestemd worden op ons voor de titel ‘Onderneming van het Jaar 2024-2025’ in Almere! Dit is een geweldige kans voor ons familiebedrijf, dat al drie generaties actief is in de wereld van recycling, om erkenning te krijgen voor ons harde werk en onze bijdrage aan duurzaamheid en de lokale gemeenschap.

 

Stem op Schenk Recycling voor Onderneming Van Het Jaar 2024/2025! 1

 

Stem mee voor de Publieksprijs!

 

De vakjury bepaalt uiteindelijk welke onderneming de felbegeerde titel in de wacht sleept, maar er is ook een Publieksprijs waar we jouw steun bij nodig hebben. De inwoners van Almere kunnen stemmen op hun favoriete bedrijf, en we hopen natuurlijk dat jij jouw stem aan ons geeft! Elke stem telt en helpt ons om ons werk voor een schonere, duurzamere toekomst onder de aandacht te brengen.

 

Hoe kun je stemmen?

 

Stemmen is eenvoudig en het kost slechts een paar minuten van je tijd. Vanaf vandaag kun je jouw stem uitbrengen via de website van de Gemeente Almere. De stembus is open tot 6 november, dus zorg ervoor dat je op tijd je stem uitbrengt. Scan de QR-code die hieronder staat om direct naar de juiste pagina te komen.

Schenk Recycling stemformulier

Wat betekent deze nominatie voor ons?

 

De nominatie voor ‘Onderneming van het Jaar’ is voor ons een enorme eer en erkenning van het harde werk dat we dagelijks leveren. Schenk Recycling is een familiebedrijf met diepe wortels in Almere en een historie die drie generaties teruggaat. We zijn trots op onze bijdrage aan een circulaire economie, waarbij we afval omzetten in waardevolle grondstoffen. Dit doen we met oog voor het milieu en een sterke focus op duurzaamheid.

Onze nominatie onderstreept onze missie om een positieve impact te maken op zowel het milieu als de stad Almere. Het winnen van de Publieksprijs zou een bekroning zijn op ons werk en een bevestiging van het vertrouwen dat de inwoners van Almere in ons stellen.

 

Wat doen we bij Schenk Recycling?

 

Bij Schenk Recycling draait alles om het efficiënt en verantwoord verwerken van afvalstromen. We zamelen verschillende soorten afval in, zoals papier, metaal en plastic, en zorgen ervoor dat deze materialen worden gerecycled en hergebruikt. Op deze manier leveren we een bijdrage aan de circulaire economie en zorgen we ervoor dat grondstoffen niet onnodig verloren gaan. Onze processen zijn altijd in ontwikkeling, met een focus op het verbeteren van onze milieuprestaties en het creëren van een duurzamere toekomst.

Daarnaast sponsoren we lokale sportclubs, bieden we werkgelegenheid en zetten we ons in voor inclusiviteit op de werkvloer. We geloven dat bedrijven niet alleen economisch succesvol moeten zijn, maar ook een positieve bijdrage moeten leveren aan de gemeenschap. Dat doen wij met trots hier in Almere.

 

Waarom stemmen op Schenk Recycling?

 

  • Duurzaamheid en innovatie: We zetten ons dagelijks in voor een schonere toekomst. Door innovatieve recyclingoplossingen dragen we bij aan het verminderen van de afvalberg en het behoud van waardevolle grondstoffen.
  • Lokale betrokkenheid: Als echt familiebedrijf zijn we nauw verbonden met de Almeerse gemeenschap. We sponsoren lokale sportclubs en initiatieven en bieden werkgelegenheid aan diverse groepen mensen in de regio.
  • Positieve impact: Onze activiteiten dragen bij aan een schoner milieu, minder CO2-uitstoot en een efficiëntere omgang met afvalstromen. Wij zijn trots op wat we doen en hopen dat jij dat ook bent!

 

Een duurzame toekomst samen met Schenk Recycling

 

Bij Schenk Recycling geloven we dat iedereen een rol kan spelen in het creëren van een duurzame toekomst. Wij doen dit door afvalstromen om te zetten in grondstoffen, maar jouw stem kan ons helpen om nog meer impact te maken. Door op ons te stemmen, steun je niet alleen ons bedrijf, maar ook onze missie om Almere en de wereld een stukje schoner te maken. Wij zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en we hopen dat jij ons wilt helpen om de titel van ‘Onderneming van het Jaar 2024-2025’ én de Publieksprijs binnen te halen.

 

Bedankt voor jouw steun!

 

We waarderen het enorm als je jouw stem aan ons geeft en ons zo helpt om deze prachtige erkenning te winnen. Samen kunnen we laten zien dat recycling en duurzaamheid de toekomst zijn. Dus, waar wacht je nog op? Stem vandaag nog op Schenk Recycling en help ons naar de overwinning! De stembus is nu geopend – jouw stem maakt het verschil! Voor meer informatie ga je naar de website van Onderneem in Almere, klik HIER

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

afval-is-geld-waard

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum