Oud folie recyclen

Oud folie recyclen Bij ons kunt u terecht voor het recyclen van folie. Denk aan diverse soorten (verpakking) folie, zowel helder als gekleurd (rek en wikkelfolie, krimpfolie, zakken en hoezen). Door het scheiden van oude folie bent u zowel economisch als ecologisch verantwoord bezig. Weet u niet zeker of uw oude folie gerecycled kan worden? Neem contact met…

Oud folie recyclen

Bij ons kunt u terecht voor het recyclen van folie. Denk aan diverse soorten (verpakking) folie, zowel helder als gekleurd (rek en wikkelfolie, krimpfolie, zakken en hoezen). Door het scheiden van oude folie bent u zowel economisch als ecologisch verantwoord bezig. Weet u niet zeker of uw oude folie gerecycled kan worden? Neem contact met ons op en wij geven u een passend advies. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Type folie

  • Type 98/2 (98% naturel folie – 2% gekleurde folie)
  • Type 90/10 (90% naturel folie – 10% gekleurde folie)
  • Type 80/20 (80% naturel folie – 20% gekleurde folie)
  • Type Bont (meer gekleurde folie als naturel folie)

Om uw oude folie zo goed mogelijk te kunnen recyclen, hanteren wij een aantal belangrijke acceptatievoorwoorden.
Download onze acceptatievoorwaarden voor plastic >

Waarom recyclen?

Er zijn verschillende redenen waarom u uw oude folie moet recyclen. Hieronder hebben we een aantal redenen onder elkaar gezet:

  • Milieu verantwoord bezig
  • Geef plastic en kunststof een tweede leven
  • Voorkom zwerfaval

Inzamelsystemen en transport

Naast het recyclen van oude folie, kunnen wij u ook helpen met het inzamelen en transporteren van oude folie. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt u onze recycling-partner?

Heeft u interesse in onze diensten? Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen