Oude kunststoffen recyclen

Oude kunststoffen recyclen Bij ons kunt u terecht voor het recyclen van oude kunststoffen. Er zijn heel wat verschillende soorten plastic in omloop, allen hebben bepaalde kenmerken en eigenschappen welke de soort plastic inzetbaar maakt voor bepaalde doeleinden. Door het recyclen van oude kunststoffen bent u zowel economisch als ecologisch verantwoord bezig. Weet u niet zeker…

Oude kunststoffen recyclen

Bij ons kunt u terecht voor het recyclen van oude kunststoffen. Er zijn heel wat verschillende soorten plastic in omloop, allen hebben bepaalde kenmerken en eigenschappen welke de soort plastic inzetbaar maakt voor bepaalde doeleinden.

Door het recyclen van oude kunststoffen bent u zowel economisch als ecologisch verantwoord bezig. Weet u niet zeker of uw oude kunststoffen gerecycled kunnen worden? Neem contact met ons op en wij geven u een passend advies. Kennis maken met onze snelle service? Kom naar Schenk Recycling in Almere!

Type kunststoffen

  1. PET (polyethylene terephthalate)
  2. HDPE (hoge dichtheid polyetheen)
  3. PVC (polyvinylchloride)
  4. LDPE (lage dichtheid polyetheen)
  5. PP (polypropeen)
  6. PS (polystyreen)
  7. Overig (bijvoorbeeld polycarbonaat)

 

Oude kunststoffen recyclen 2

 

Waarom recyclen?

Er zijn verschillende redenen waarom u uw oude kunststoffen moet recyclen. Hieronder hebben we een aantal redenen onder elkaar gezet:

  • Milieu verantwoord bezig
  • Geef plastic een tweede leven
  • Voorkom zwerfafval

Inzamelsystemen en transport

Naast het recyclen van oude kunststoffen, kunnen wij u ook helpen met het inzamelen en transporteren van oude kunststoffen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt u onze recycling-partner?

Heeft u interesse in onze diensten? Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.