Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Kom uw oude metalen inleveren bij Schenk Recycling. Wat kunt u allemaal inleveren? Denk aan uw oude wasmachine, oude verwarming, oude kabels, etc. Hierboven vindt u een overzicht van de oude metaalsoorten die u bij ons kunt inleveren. Staat een oude metaalsoort er niet bij, maar u wilt dit toch graag inleveren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Benieuwd naar de huidige metaalprijzen? Vraag de actuele prijzen aan via het prijs aanvraag-formulier of maak gebruik van onze WhatsApp-dienst.

Particulieren klanten

Bij Schenk Recycling kan u als particulier uw oude metalen inleveren tegen de geldende dagprijzen. Bij aankomst worden de metalen direct gewogen zodat u weer snel op weg bent. Kom naar Schenk Recycling in Almere en maak kennis met onze snelle service!

Zakelijke klanten

Voor de zakelijke relaties zijn er diverse inzamelingsmogelijkheden. Er zijn containers van 1m3 tot 40m3 beschikbaar voor het inzamelen van oude metalen. Ook op het gebied van transport heeft Schenk Recycling passende mogelijkheden. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN

Prijs aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Ons verhaal

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Recycling is onze passie en expertise.

Waarom recyclen

Recycling betekent het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw gebruiken. Recycling is letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen naar producten en weer rond.

Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen.