Certificeringen

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze werkprocessen en dienstverlening te waarborgen beschikken wij over verschillende certificeringen.

OPK-certificaat

De Erkenningsregeling OPK is een praktische en branchespecifieke certificeringsregeling, waarmee de zorg voor milieu, veiligheid en arbeidsomstandigheden wordt gewaarborgd. Ondernemingen met dit certificaat onderscheiden zich duidelijk van niet gecertificeerde concurrenten op het gebied van professionaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

FNOI

De FNOI is het platform en spreekbuis voor de oudpapierbranche evenals de professionele archief- en datavernietigingsbedrijven in Nederland.

NIWO-vergunning

NIWO staat voor Nationaal en Internationaal Wegvervoer Organisatie. De NIWO valt rechtstreeks onder de minister van Infrastructuur en Milieu. Transportbedrijven moeten bij de NIWO een aanvraag voor een vergunning doen, voordat ze in deze sector als vervoerder aan de slag mogen. De zogeheten Eurovergunning is verplicht voor alle transportbedrijven die zich bezighouden met het vervoeren van goederen in de Europese Unie.

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Volg ons