Ons verhaal

Recycling is onze passie en expertise. Ons familiebedrijf biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking.

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf met een rijke historie. Al drie generaties lang transporteren, verwerken, sorteren en verhandelen wij verschillende afvalstromen. Wat in al die jaren onveranderd is gebleven is ons doel om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen met hun afvalbeheer.

De mooiste handel die er is

Wat ons betreft is recycling de mooiste handel die er is. Het is een handel waar geen dag hetzelfde is, ondanks dat het recycle-proces zich constant herhaald. Een handel die door innovatie steeds meer grondstoffen uit afval haalt en zo bijdraagt aan een beter milieu. Recycling is onze passie en expertise.

Missie

Wij willen in de regio Almere de meest duuzame, mensgerichte en betrouwbare dienstverlener zijn op het gebied van inzameling en recycling van afval. Door het alliëren van onze kennis, middelen en oplossingsgericht vermogen kunnen wij betaalbare en op maat gemaakte oplossingen bieden aan onze klanten.

Visie

Wij zien het als onze plicht om ontbossing en het onttrekken van olie en andere grondstoffen uit de aarde te reduceren en zelfs uiteindelijk stop te zetten. Schenk Recycling kiest voor een duurzame maatschappij met een circulaire economie, waarbij duurzame en betaalbare oplossingen worden geboden voor een toekomstbestendige planeet. Wij willen een sleutelfiguur zijn bij de transitie naar een circulaire economie en daarbij bedrijven en particulieren inspireren om grondstoffen zo goed en zoveel mogelijk te recyclen.

Bedrijfsfilm

In onze bedrijfsfilm krijgt u nog beter te zien wie we zijn, wat we doen en waar onze krachten liggen.

Om deze video of embedded content te zien, moet je cookies accepteren.

Pas je cookievoorkeuren aan

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Volg ons