Kraanmachinist (mobiele kraan)

Voor ons familiebedrijf zijn wij op zoek naar een: Kraanmachinist (mobiele kraan)

Kraanmachinist (mobiele kraan)

Voor ons familiebedrijf zijn wij op zoek naar een: Kraanmachinist (mobiele kraan)

Ben jij een kraanmachinist met ervaring en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kun je goed zelfstandig werken en ga je altijd voor kwaliteit? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen als kraanmachinist bij Schenk Recycling?

Als kraanmachinist (mobiele kraan) ben je iemand die kan lezen en schrijven met zijn machine. Jij krijgt energie van een opgeruimde werkomgeving. Als medewerker in de mobiele kraan werk je mee in een hecht team en ben je samen verantwoordelijk voor het resultaat dat jullie als team behalen.

Je beschikt over een proactieve houding en je zorgt dat de kraanwerkzaamheden zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Hierbij zorg jij er mede voor dat de productie plaatsvindt binnen de gestelde normen ten aan zien van de productiviteit, kwaliteit en veiligheid. Je komt te werken in een hecht team, maar zult individueel werkzaamheden verrichten in de kraan.

 • Je werkt vanuit één van onze mobiele Caterpillar kranen ten behoeve van de sorteer- en/of bewerkingsprocessen.
 • Je voert dagelijks of wekelijks zelf klein onderhoud uit aan jouw eigen machine.
 • Je ondersteunt collega’s bij andere werkzaamheden waar nodig.

Hoe maken wij jou als kraanmachinist blij?

Als kraanmachinist (mobiele kraan) heb je een goede toekomst bij een gezond en modern familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Er heerst een goede en fijne werksfeer met korte lijnen.

 • Snel uitzicht op een vast dienstverband: dus niet via een uitzend- of detacheringconstructie. Wij bouwen graag aan langdurige dienstverbanden. Stabiliteit is voor ons net zo belangrijk als voor jou!
 • Opleidingsmogelijkheden: Wij geven je alle ruimte om jezelf te blijven uitdagen en jezelf te ontwikkelen in ons vakgebied. Het volgen van cursussen en/of het behalen van certificaten is altijd bespreekbaar en moedigen wij aan.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: Marktconform salaris, Pensioenpremie, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, eventuele reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.
 • Werktijden: Maandag tot en met vrijdag van 07:00 – 17:00. Overuren worden altijd uitbetaald.

Wat breng je mee als kraanmachinist bij Schenk Recycling?

 • Je hebt enige ervaring met het werken van een mobiele kraan.
 • Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan en rapporteert bijzonderheden over het technisch functioneren van de mobiele kraan.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift.
 • Je beschikt over minimaal MBO werk-denkniveau.
 • Je bent flexibel en niet vies om de handen uit de mouwen te steken.
 • Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken.
 • Je toont initiatief en hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Over familiebedrijf Schenk Recycling

Je gaat werken bij een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat en inmiddels door de derde generatie wordt geleid. Schenk Recycling is een recyclingbedrijf dat bedrijven en particulieren doordachte totaaloplossingen aanbiedt op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Vanuit onze vestigingen in Almere zijn wij een betrouwbare en professionele partner voor het transporteren, verwerken en verhandelen van diverse soorten afvalstromen.

Het bedrijf is opgebouwd uit een metaalafdeling, voor de inkoop van metalen, een productieafdeling voor de verwerking van afvalstromen zoals papier en plastic en een tweede locatie waar we voornamelijk kunststoffen verwerken. Alhoewel we uit drie afdelingen bestaan, werken we elke dag met een team van 15 mensen aan onze doelen. Help jij ons mee onze doelen te behalen?

Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij de uitdaging bij dit mooie familiebedrijf aangaan? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar: werken@schenk-recycling.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Schenk Recycling op telefoonnummer 036-5409366. Jouw contactpersoon is Joost Schenk.