Containerservice op maat

Onze containerservice bespaart je tijd en ruimte. Opslag van restmaterialen vraagt aandacht. Daarom biedt Schenk Recycling voor alle afvalstromen een container op maat, van een open container of stapelbak tot perscontainer of balenpers. Met onze containerservice halen we afval altijd snel en efficiënt op.

Recycling van afvalstromen betekent voor veel bedrijven extra werk. Slim gebruik van containers of perscontainers helpt enorm. Zeker in combinatie met onze containerservice. Jouw mensen verzamelen en/of persen karton, papier en plastic heel makkelijk zelf. Wij zorgen dat deze materialen altijd snel afgevoerd worden. Met sensoren weten we wanneer een perscontainer vol is en komen we langs. Wij verzorgen deze containerservice met eigen transport. Als wij je afvalmanagement doen, kun jij gewoon focussen op de kernactiviteiten. Wij regelen de recycling op maat en tegen scherpe prijzen.

Schenk recycling levert onder andere de volgende oplossingen

Open Container - 40m3
Open Container - 40m3
Perscontainer
Perscontainer
Stationaire Perscontainer
Stationaire Perscontainer

Wil je weten welke oplossing bij jouw onderneming past? Vraag een op maat gemaakt advies aan voor jouw circulaire afvalverwerking.

Afvalverwerking van A tot Z

circulair recyclen

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

circulaire recycling

Recycling, goed voor het milieu

Afval bestaat niet, daar zijn wij bij Schenk Recycling van overtuigd. Daarom verwerken we op onze moderne locatie in Almere papier, karton, folies, plastics, nieuw en oud metaal, en big bags verantwoord tot grondstoffen voor de industrie. Dat is goed voor de aarde en bespaart veel energie. Maar het levert jouw organisatie ook geld op. Wij zijn een belangrijke schakel in de complete kringloop van afval tot grondstof en eindproduct. Als regisseur van de circulaire economie helpen we jouw bedrijf slim bij te dragen aan een duurzame wereld.

Schenk Recycling service op maat

Service op maat

Schenk Recycling is expert in verwerking van alle soorten afvalmateriaal. Dat doen we met praktische containers, perscontainers, stapelbakken of een balenpers. We verzamelen en bundelen materiaal en regelen transport. Met sensortechnologie kijken we mee en halen materialen op met onze eigen vrachtauto’s. Zo kan jouw productieproces altijd doorgaan. Vanuit Almere zijn we snel overal in midden-Nederland. Als familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring kun je bij ons rekenen op de snelle recycling van schoon restmateriaal.

Schenk Recycling Monitoring & Rapportage

Monitoring & rapportage

Wij sluiten goed aan bij jouw bedrijfsprocessen. Met onze containers, verzamelbak of perscontainer krijg je een maatoplossing om afvalstromen effectief te sorteren en te verzamelen. Door slimme sensoren op onze containers weten we precies wanneer we iets moeten ophalen. Zo vervoeren we vooral grote volumes volgens efficiënte routes, dat scheelt jou ruimte, tijd en kosten. Alles wat we doen is volledig transparant. In rapportages en dashboard geven we inzicht in hoeveelheid, soort materiaal, prijs, kwaliteit en opbrengst.

Zo werkt de containerservice Schenk Recycling

circulaire keten bij Schenk RecyclingNeem contact op over welke afvalstromen je wilt recyclen
Circulair RecyclingDeskundig advies voor containers op maat van je bedrijf
Circulair RecyclenGedetailleerde offerte met investeringen en opbrengsten
Containerservice 1Snelle installatie, betrouwbare opslag en slim transport

We vertellen je graag meer over onze containerservice op maat

Wil je afval ook waardevol maken, circulair ondernemen en bijdragen aan een duurzamere wereld? Verstevig dan de grip op je afvalmanagement met Schenk Recycling. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en advies op maat!

Contactfomulier

Landingspagina Zakelijk [Dutch Duo]

Contactgegevens

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere
+31 (0)36 540 93 66
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

Meer over duurzaam recyclen met Schenk Recycling

Recycling proces

Ons recyclingproces staat hieronder in vier overzichtelijke stappen toegelicht. Van inzameling tot verwerking en van opslag tot verhandeling.

MVO

Onze kerntaak is afval zoals plastic, papier en metalen geschikt maken als secundaire grondstof voor verdere recycling.

Certificering

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze werkprocessen en dienstverlening te waarborgen beschikken wij over verschillende certificeringen.

Meer weten over al onze circulaire oplossingen? Neem dan snel contact op.