Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Volg ons ook op onze social media kanalen voor het laatste nieuws.

_Z7295391_LR
Afwijkende openingstijden december & januari

Schenk Recycling Almere hanteert vanwege de feestdagen afwijkende openingstijden december/ januari.

Strypes meeting @ ICT Group Eindhoven
Schenk Recycling sluit zich aan bij Stichting OPEN (Wecycle) om E-Waste recycling te bevorderen

Stichting Organisatie Producentenverantwoordelijkheid E-waste Nederland, afgekort als OPEN, vervult een cruciale rol in de zorg voor een duurzame toekomst in Nederland als het gaat om het recyclen van E-waste.

Afvalmanagement
Lancering Schenk-dashboard, dé grip op uw afvalstromen

Schenk Recycling lanceert een dashboard voor al haar vaste klanten. Klanten krijgen namelijk vanaf heden de mogelijkheid om maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks een rapportage te ontvangen met daarin de behaalde recyclingresultaten.

SDO voetbalclub
Schenk Recycling nieuwe shirtsponsor jongens-jeugd voetbalclub SDO Bussum

Schenk Recycling is erg verheugt aankomend seizoen de nieuwe shirtsponsor te worden van de jongens-jeugd van voetbalclub SDO Bussum.

team
Kom jij ons familiebedrijf versterken?

Voor ons familiebedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Administratief Medewerker (fulltime) en een Allround Productiemedewerker (fulltime). Ben jij de perfecte kandidaat voor één van deze functies? solliciteer nu!

Schenk Recycling (19mei2021)-857510
De 5 grootste voordelen van een balenpers

Het opslaan en afvoeren van kartonafval kost vaak onnodig veel geld. Kartonnen dozen en ander verpakkingsmateriaal nemen vaak veel ruimte in beslag op de werkvloer en ruimte kost geld zoals u weet! Het plaatsen van een balenpers  kan daarom uitkomst bieden.