Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Wilt u oude accu's inleveren in regio Almere? Kom naar Schenk Recycling Almere en maak kennis met onze snelle service en goede metaalprijzen. Plan hier alvast uw route naar onze metaalhandel.

Gebruik van accu's

Accu's zijn meer weg te denken uit het dagelijks bestaan. Enorm veel producten bevatten tegenwoordig accu's. Naast het leveren van stroom worden lood accu's ook gebruikt voor het opslaan van energie, zoals bij zonnepanelen. 

Oude accu prijs

De prijs van die wij voor oude accu's bieden zijn afhankelijk van de dagprijzen. De dagprijs van oude accu's is afhankelijk van de LME koersen van lood. Een prijs op maat ontvangen? Vul dan het prijs-aanvraagformulier in of vraag een prijs aan via onze WhatsApp-dienst.

Container en transport

Wilt u grote hoeveelheden oude lood accu's recyclen, maar beschikt u niet over een container of transport? Dan kunnen wij u hierbij ook helpen. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CONTACT OPNEMEN

Prijs aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Ons verhaal

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Recycling is onze passie en expertise.

Waarom recyclen

Recycling betekent het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw gebruiken. Recycling is letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen naar producten en weer rond.

Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen.