Papier

Bent u op zoek naar een echte professional voor het recyclen van oud papier? Maak kennis met onze snelle service en goede prijzen en laat uw oud papier door ons recyclen. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen voor een verantwoorde en milieuvriendelijke verwerking van alle afvalstromen.

Oud papier recyclen

Grote partijen oud papier recyclen? Schenk Recycling is al jaren hét papier en karton inzamelpunt van Almere en omgeving. Zonder wachttijden wegen en lossen, zodat u binnen no-time uw weg kan vervolgen. Maak nu kennis met onze snelle service en kom uw oud papier en karton inleveren bij Schenk Recycling.
Meer over ons recycling-proces >

Waarom papier recyclen?

Door oud papier te recyclen, kan het hergebruikt worden. Papier kan wel zes tot zeven keer opnieuw gebruikt worden. Door het recyclen van papier zorgen we samen voor het behoud van bossen en een verlaging van de CO2-uitstoot. Schenk Recycling gaat in haar recyclingproces uit van de principes van een circulaire economie. Dit houdt in dat wij ons papier zo schoon mogelijk willen aanbieden voor verdere recycling. Dit betekent dat er geen andere grondstoffen, zoals plastic en andere afvalstoffen toegevoegd mogen zijn.
Meer over waarom we moeten recyclen >

Inzamelen en transporteren

Naast het recyclen van oud papier kunnen wij u ook helpen met het inzamelen en transporteren van grote hoeveelheden. Lees hier meer over onze containerservice of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het inzamelen en transporteren van oud papier.
Meer over onze containerservice >

Wordt u onze recycling-partner?

Heeft u grote partijen oud papier? Wilt u bijdragen aan een beter milieu? Dan willen wij graag uw recycling-partner worden! Neem hieronder alvast contact met ons op.

Contact opnemen