Schenk Recycling genomineerd voor onderneming van het jaar 2024 – 2025

26 september 2024

Schenk Recycling genomineerd voor ‘Onderneming van het jaar’ 

 

Schenk Recycling is met trots genomineerd voor de prestigieuze titel Onderneming van het Jaar in de categorie midden-groot bedrijf. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan ondernemingen die een uitzonderlijke bijdrage leveren aan de lokale economie van Almere. De Gemeente Almere nomineert bedrijven op basis van uiteenlopende criteria, waaronder hun bijdrage aan de gemeenschap, maatschappelijk verantwoord ondernemen, groei, omzet en internationale uitstraling.

 

Ondernemer van het jaar

 

Dit jaar zijn er negen bedrijven genomineerd, verdeeld over drie categorieën: midden-groot bedrijf, kleinbedrijf en starters. Naast de categorieprijzen wordt er ook een publieksprijs uitgereikt, waarvoor inwoners van Almere kunnen stemmen op hun favoriete bedrijf. Jouw stem telt dus voor ons! Vorig jaar wonnen drie Almeerse bedrijven de titel ‘Onderneming van het Jaar 2023-2024’. In de categorie voor midden-groot bedrijf was het Thermen la Mer, in de categorie kleinbedrijf was het Buzaglo, in de categorie starters was het Brothercoating. De publiekprijs ging naar MINT.

 

Bekendmaking winnaars

 

De uiteindelijke winnaars worden gekozen door een vakjury, die na een bedrijfsbezoek bepaalt welke onderneming het meest uitblinkt in zijn categorie. Schenk Recycling kijkt ernaar uit om de jury te verwelkomen op 9 oktober en hen te laten zien wat ons bedrijf bijzonder maakt. Het team van Schenk Recycling is al ontzettend trots op de nominatie: “Dit is een mooie erkenning voor het harde werk en de toewijding van ons hele team. We zetten ons elke dag in voor een duurzamere toekomst, en deze nominatie is een bevestiging dat we op de goede weg zitten.” – Rogier Schenk.

De winnaar van de titel Onderneming van het Jaar zal vrijdag 15 november bekend worden gemaakt. Tot die tijd blijft het spannend, zowel voor de jury als het publiek dat kan stemmen op hun favoriete bedrijf.

 

Stem ook op Schenk Recycling!

 

Bij Schenk Recycling zijn we enorm trots op onze nominatie voor de Onderneming van het Jaar en zien we de publieksprijs als een bijzondere kans om erkenning te krijgen van de gemeenschap waar we dagelijks voor werken. Het winnen van de publieksprijs zou een prachtige bevestiging zijn van het vertrouwen dat de inwoners van Almere in ons stellen. We geloven dat onze inzet voor duurzaamheid, recycling en een schonere toekomst niet alleen ons, maar de hele stad ten goede komt.

Jouw stem kan het verschil maken! Met jouw steun kunnen we laten zien dat Schenk Recycling niet alleen bijdraagt aan een circulaire economie, maar ook wordt gewaardeerd door de mensen in Almere. Elk stem telt, en samen kunnen we deze mooie prijs in de wacht slepen.

 

Waarom stemmen op Schenk Recycling?

 

Bij Schenk Recycling zetten we ons elke dag in om afval om te zetten in waardevolle grondstoffen. Onze missie is gericht op het sluiten van kringlopen en het creëren van duurzame oplossingen die bijdragen aan een circulaire economie. Deze nominatie voelt als een mooie erkenning van ons werk, maar de publieksprijs zou het ultieme compliment zijn van de mensen waar we het allemaal voor doen: de inwoners van Almere.

Als familiebedrijf met drie generaties ervaring in de recyclingwereld, weten we hoe belangrijk het is om te blijven innoveren en duurzaamheid centraal te stellen. We zijn trots op onze rijke historie en ons vermogen om steeds efficiënter te werken, zonder onze waarden uit het oog te verliezen. Door ons werk verminderen we de druk op schaarse grondstoffen en dragen we bij aan een schonere leefomgeving.

Jouw stem kan ons helpen om deze mooie prijs te winnen en onze missie voort te zetten. Met jouw steun laten we zien dat recycling en duurzaamheid niet alleen onze toekomst, maar ook die van Almere ten goede komen.

 

Hoe kun je stemmen?

 

Meer informatie over de publieksprijs en hoe je jouw stem kunt uitbrengen, volgt binnenkort. Houd onze website en sociale media goed in de gaten voor de stemprocedures en deadlines. Laten we er samen voor zorgen dat Schenk Recycling de publieksprijs wint en onze gezamenlijke inspanningen voor een schonere wereld worden beloond!

Alvast bedankt voor jouw steun – we waarderen het enorm!

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

afval-is-geld-waard

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum