Schenk Recycling O11 Top Talent Challenge bij AS’80

30 september 2024

Top Talent Challenge AS’80

 

ALMERE – Schenk Recycling is trots om op zondag 27 oktober 2024 het eerste Schenk Recycling O11 Top Talent Challenge toernooi te presenteren, dat plaatsvindt bij voetbalclub AS’80 in Almere. Zestien O11-teams uit Nederland zullen het tegen elkaar opnemen in een dag vol jeugdvoetbal van het hoogste niveau. De eerste wedstrijd start om 09:30 uur en de finale zal om 12:50 uur plaatsvinden. Dit toernooi biedt jonge talenten een platform om hun vaardigheden te laten zien en belooft een spannend evenement te worden.

 

Trots op het toernooi

 

Schenk Recycling, al jarenlang een sterke supporter van sportieve en maatschappelijke projecten, ziet dit toernooi als een unieke kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van jong talent. “We zijn ontzettend trots dat dit toernooi onze naam draagt,” zegt Daan Grootegoed, verantwoordelijk voor de sponsoringen van Schenk Recycling. “Jeugdvoetbal is de basis van de sport, en het is geweldig om op deze manier bij te dragen aan de toekomst van jonge talenten. Het Schenk Recycling O11 Top Talent Challenge weerspiegelt de waarden waar wij voor staan: ontwikkeling, doorzettingsvermogen en samenwerking.”

Schenk benadrukt dat dit toernooi niet alleen een kans is voor jonge spelers om zich te meten met sterke tegenstanders, maar ook een viering is van alles wat jeugdvoetbal zo bijzonder maakt. “Voetbal draait om meer dan winnen, het gaat om plezier, samen groeien en het beste uit jezelf halen. We zijn verheugd dat we hier deel van kunnen uitmaken.”

 

Een dag vol jeugdvoetbal

 

Het toernooi, dat georganiseerd wordt door AS’80, de grootste jeugdvoetbalvereniging van Nederland met meer dan 1.600 jeugdleden, biedt een podium aan zestien topteams uit verschillende delen van het land. Onder de deelnemers bevinden zich gerenommeerde clubs als AFC O11, Buitenboys O11, en Purmersteijn O11, naast de eigen O11-teams van AS’80. Dit toernooi brengt de beste jeugdspelers bij elkaar voor een dag vol intensieve en spannende wedstrijden.

De dag begint om 09:30 uur met de eerste poulewedstrijden. Na een ochtend vol sportieve confrontaties, zal de finale om 12:50 uur gespeeld worden, waarna de winnende ploeg de felbegeerde Schenk Recycling O11 Top Talent Challenge trofee in ontvangst mag nemen.

 

Ambities van AS’80 en Schenk Recycling

 

AS’80, sinds september 2023 partnerclub van AFC Ajax, streeft ernaar om haar jeugdspelers een professionele leeromgeving te bieden waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. De club werkt nauw samen met de jeugdopleiding van Ajax, en dit uit zich in deelname aan toernooien, workshops en trainingen. Het Schenk Recycling O11 Top Talent Challenge toernooi is een nieuw hoogtepunt in de ambities van de club om een belangrijke speler te blijven in het Nederlandse jeugdvoetbal.

Daan Grootegoed ziet het toernooi ook als een belangrijke stap in een langdurige samenwerking met AS’80. “We hopen dat dit toernooi een jaarlijks terugkerend evenement wordt, een traditie waar jeugdteams uit het hele land naar uitkijken. Het is voor ons belangrijk om niet alleen te investeren in duurzaamheid, maar ook in de toekomst van onze samenleving. En wat is een betere manier dan via het jeugdvoetbal?”

 

Deelnemende teams

 

De zestien teams die aan het toernooi zullen deelnemen, zijn:

  1. AFC O11
  2. BFC O11
  3. Heyenas O11
  4. Schagen United O11
  5. AS’80 O11
  6. Buitenboys O11
  7. Purmersteijn O11
  8. SVA Assendelft O11
  9. Atletico Club Amsterdam O11
  10. CDW O11
  11. PVCV O11
  12. TVC Breda O11
  13. Banlieu Rotterdam O11
  14. Fortuna Wormerveer O11
  15. Quick’20 O11
  16. vv Jonathan O11

We vertellen je graag hoe jouw bedrijf slim kan recyclen

Schenk Recycling geeft je grip op afvalmanagement. We verzamelen, vervoeren en verwerken afval snel en efficiënt tot waardevolle grondstoffen. Wil je jouw afval ook waardevol maken, circulair ondernemen, bijdragen aan een duurzamere wereld? Wij regelen het van A tot Z. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies contact met ons op.

Adres
Bolderweg 22
1332AV Almere

Telefoonnummer
+31 (0)36 540 93 66

E-mailadres
aanvraag@schenk-recycling.nl

Openingstijden
Ma t/m vr: 08.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 12.00 uur

afval-is-geld-waard

Afval is geld waard

Jouw restproducten zijn de grondstof voor een groene toekomst. Daarom bieden wij praktische circulaire oplossingen voor slim afvalmanagement. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, het levert ook extra inkomen op. Met onze opslag, transport, verwerking en verkoop van afvalstromen kun je geld verdienen. Dat doen we voor veel verschillende branches; van de bouwsector, logistiek en retail tot grafische industrie, groothandels en maakindustrie. Bij ons krijg je altijd de beste oplossing, service en prijs.

Klanten aan het woord

Flamco

Verwarmingssystemen

Securit

Beveiliging

Almeer Plant

Tuincentrum