Afvalmanagement

Afvalmanagement Afvalmanagement is essentieel voor elke organisatie. Door uw afvalbeheer zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten heeft u een minimale impact op het milieu en helpt u met het besparen van energie en grondstoffen. Als afvalmanagement-partner geven wij u advies welke inzamelmethoden het beste voor uw organisatie ingezet kunnen worden. Ieder bedrijf is…

Afvalmanagement

Afvalmanagement is essentieel voor elke organisatie. Door uw afvalbeheer zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten heeft u een minimale impact op het milieu en helpt u met het besparen van energie en grondstoffen. Als afvalmanagement-partner geven wij u advies welke inzamelmethoden het beste voor uw organisatie ingezet kunnen worden. Ieder bedrijf is anders en vraagt dan ook om een recycling-oplossing op maat. Wij zijn als familiebedrijf al meer dan zestig jaar actief in de recyclingbranche en delen onze kennis en ervaringen graag met u.

  1. Analyseren
    Als afvalmangement-partner brengen wij eerst al uw afvalstromen in kaart. Op basis van deze resultaten schrijven wij een materialenplan, compleet afgestemd op uw bedrijf. Het materialenplan geeft een totaalinzicht van de verschillende soorten afvalstromen die vrijkomen bij uw bedrijf en dient ook als waardebepaling van de verschillende afvalstromen.
  2. Adviseren
    Restmaterialen als papier, plastic en metalen kunnen goed worden recyclet. Door de verschillende afvalstromen zoveel mogelijk bij de bron te scheiden, stelt u ons in staat om het recyclingproces te versnellen. Op deze wijze kunnen we samen efficiënter en voordeliger het afvalmanagement van uw bedrijf uitvoeren. Wij maken voor u een vrijblijvend advies over de meest duurzame en efficiënte inzamelmogelijkheden.
  3. Actie
    Met meer dan 60 jaar ervaring kennen wij als geen ander de weg in de recyclingbranche. Wij beschikken over eigen inzamelmethoden en materieel, waardoor het transport van de afvalstromen snel en efficiënt wordt verricht. .

Inzameling & transport

Schenk Recycling verzamelt en transporteert afvalstromen voor organisaties uit diverse sectoren in Nederland. Uiteenlopend van een volledige service, tot het plaatsen van een enkele container. Wij bouwen aan langdurige relaties en helpen u graag met de inzameling en transport van grote hoeveelheden recyclebaar afval op een betaalbare, efficiënte en duurzame manier.

Recycling-proces

Afval verwerken is niet nieuw, wel de manier waarop. Zo kunnen met behulp van nieuwe technieken steeds meer grondstoffen uit afval gescheiden worden. Lees via de onderstaande link alles over ons recycling proces, van inzameling en verwerking, tot opslag en verhandeling.
Lees meer over ons recycling-proces >

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij zien het als onze plicht om ontbossing en het onttrekken van olie en andere grondstoffen uit de aarde te reduceren. Wij kiezen voor een duurzame maatschappij met een circulaire economie, waarbij efficiënte en betaalbare oplossingen worden geboden voor een toekomstbestendige planeet.
Lees meer over Schenk Recycling en MVO >

Wordt u onze recycling-partner?

Ben u geïnteresseerd in afvalmanagement en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN