EK 2024

Bij Schenk Recycling zijn we niet alleen gepassioneerd over het recyclen van materialen, maar zijn we ook gek op grote sportevenementen. Van 14 juni t/m 14 juli is het tijd voor het EK voetbal 2024, georganiseerd door Duitsland. Om dit groots te beleven hebben wij een EK-speelschema ontworpen om alle uitslagen bij te houden.

Doe mee met onze EK-actie: Ontvang een exclusief Schenk Recycling EK-schema!

 

Bij Schenk Recycling zijn we niet alleen gepassioneerd over het recyclen van materialen, maar ook over het vieren van de sportieve hoogtepunten van het jaar. Daarom zijn we verheugd om iedereen te laten delen in onze EK-gekte met een exclusief geschenk: het Schenk Recycling EK-schema! Dus, wil je geen enkele wedstrijd missen? scoor dan snel jouw exclusieve Schenk Recycling EK-schema en laten we samen dit EK knallen!

 

De Oranjekoorts begint bij Schenk Recycling

 

Het EK-voetbal nadert en bij Schenk Recycling zijn we helemaal in de ban van Oranje. De oranje vlaggen wapperen al trots, vier stuks in totaal. We kunnen niet wachten! De sfeer zit er goed in en we zijn er helemaal klaar voor om samen met jullie te juichen voor onze jongens in het oranje!

 

Hoe werkt het?

 

Bij Schenk Recycling is het ontvangen van ons exclusieve EK-schema zo eenvoudig als een doelpunt in blessuretijd! Bij Schenk Recycling ontvang je een gratis exemplaar van ons exclusieve EK-schema. Of je nu langskomt om materialen te recyclen, advies in te winnen over duurzaamheid, of gewoon om hallo te zeggen, je krijgt gegarandeerd een exemplaar van ons EK-schema om je te helpen bij het plannen van je EK-avonturen.

 

Waarom een Schenk Recycling EK-schema?

 

Je vraagt je misschien af waarom ons EK-schema zo speciaal is. Welnu, ons schema is niet zomaar een stuk papier met wedstrijddata. Het is een zorgvuldig samengesteld overzicht van alle EK-wedstrijden, inclusief speelschema's, locaties en belangrijke momenten om naar uit te kijken. Maar dat is nog niet alles! Ons EK-schema is ook gedrukt op gerecycled papier, als een tastbaar symbool van onze toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

 

Hoe ontvang je jouw exemplaar?

 

Het verkrijgen van je Schenk Recycling EK-schema is eenvoudig. Kom langs bij onze vestiging op Bolderweg 22 te Almere. Onze medewerkers zullen je niet alleen helpen met je behoeften op het gebied van recycling en duurzaamheid, maar ze zullen je ook voorzien van je gratis exemplaar van ons EK-schema. We willen al onze klanten de kans geven om een exemplaar te ontvangen.

 

Samen genieten van het EK 2024 

 

Kom langs bij Schenk Recycling, ontvang je gratis EK-schema en doe mee aan de opwinding van het EK-voetbal, terwijl je tegelijkertijd een positieve impact hebt op het milieu. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te genieten van het EK!

“Alle afvalstromen efficiënt en duurzaam recyclen? Wij regelen het van A tot Z.”

Je wilt duurzaam werken én de waarde van je afvalstromen benutten. Schenk Recycling organiseert jouw afvalmanagement zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Nieuws

Voordelen van een mini balenpers | Schenk Recycling

Hoe werkt een balenpers en wat zijn de voordelen van een mini balenpers? Schenk Recycling zet de antwoorden overzichtelijk voor je op een rijtje!

Lees het hele artikel about Voordelen van een mini balenpers | Schenk Recycling
Het belang van afval scheiden aan de bron | Schenk Recycling

Ontdek het belang van scheiden aan de bron. Je leest er alles over in onze nieuwste blog. Neem contact op voor meer informatie.

Lees het hele artikel about Het belang van afval scheiden aan de bron | Schenk Recycling
Sensortechnologie: Efficiënt afvalbeheer zonder zorgen | Schenk Recycling

Ontdek efficiënt afvalbeheer zonder zorgen met sensortechnologie bij Schenk Recycling. Voor professionele afvalinzameling en -verwerking.

Lees het hele artikel about Sensortechnologie: Efficiënt afvalbeheer zonder zorgen | Schenk Recycling

Reviews

Flex Jeff

Vriendelijke mensen en zelfs vriendelijke klanten (of ik had veel geluk met de aanwezige klanten : )

Willem van Leeuwen

Topplek. Aardig personeel die altijd in zijn voor een geintje.

Louis Meijer

Makkelijk, overzichtelijk en snel mijn oude metaal verkocht.

Mercurius Tools

Vriendelijk en goede prijzen!

Frank Jacobs

Prima bedrijf om te komen, snel laden van containers en altijd even vriendelijk.

Justin Lemley

Zeer goed geholpen.