Dé metaalhandel van Almere en omgeving

Welke metalen kunt u inleveren?

* Wij mogen geen diepvriezers, koelkasten, kluizen, rijplaten, gasflessen en brandkasten innemen.
* Bij het inleveren van koper en lood moet een legitimatiebewijs getoond worden.

Download onze acceptatievoorwaarden voor metalen >
Staat de gewenste metaalsoort er niet tussen? Neem contact op >

Koper verkopen in regio Almere? Kom naar Schenk Recycling en maak kennis met onze goede koperprijzen en snelle service. Plan hier alvast uw route naar onze metaalhandel. 

Actuele koperprijs

Wilt u weten wat uw koper waard is? Door een prijs op maat aan te vragen via ons prijs-aanvraagformulier of via onze WhatsApp-dienst weet u voor hoeveel u uw koper kan verkopen. Wij bieden u altijd de actuele dagprijzen!

Soorten oud koper

Koper vindt u in heel veel dingen, meer dan u denkt misschien. Zo bestaat oud koper vaak uit, koperdraad, oud muntgeld, oude koperen standbeelden, oud roodkoper buis- en plaat resten, elektrolytisch roodkoper en oud koper geveldelen. Koper heeft verschillende bekende benamingen:

  • handgepeld koper
  • rood koper
  • gemengd rood
  • nieuw roodkoper restanten
  • geelkoper (messing)

Transport en container

Wilt u grote hoeveelheden koper verkopen, maar beschikt u niet over juiste transportmiddelen? Wij hebben verschillende transport- en container mogelijkheden om u van dienst te zijn. Bekijk hier de mogelijkheden of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

CONTACT OPNEMEN

Prijs aanvragen?

Wilt u weten wat de prijs is van uw oude metalen?

Prijs aanvragen stuur WhatsApp bericht

*WhatsApp-dienst beschikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur

Adres

Bolderweg 22, 1332 AV Almere

036 540 93 66 info@schenk-recycling.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend van

  • Ma t/m vr08.00 t/m 17.00 uur
  • Zaterdag08.00 t/m 12.00 uur

Ons verhaal

Schenk Recycling is een echt familiebedrijf en biedt inmiddels al drie generaties lang doordachte totaaloplossingen aan op het gebied van afvalinzameling en -verwerking. Recycling is onze passie en expertise.

Waarom recyclen

Recycling betekent het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw gebruiken. Recycling is letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen naar producten en weer rond.

Certificeringen

Voor Schenk Recycling is een professionele bedrijfsvoering erg belangrijk. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze dienstverlening en werkprocessen te waarborgen, beschikken wij over verschillende certificeringen.